Teade

Collapse
No announcement yet.

Tahaks saada infi estonia võimu kohta.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tahaks saada infi estonia võimu kohta.

nii mull on siis kaks kasti esimene ma oletan et eelvõim (hästi palju nuppe... filtrid, lindistamine, sisendid jne):
    "усилитель предварителный estonia-УП-010 стерео Hi-Fi"
    ja teine mis on arvatavasti järelvõim sest tall on ainult yks sisend, kõllid käivad sinna taha ja kolm nupp ehk siis a ja b kanalid ning sisselylitamis nupp:
    "усилитель мощности estonia-УМ-010 стерео Hi-Fi"
    Kuna ma venekeelt eriti ei mõista ei saa ma aru mis sinna kirjutatud on aind sellest olen aru saand et выход on sisend.
    Tahaks nii palju infi nende kastide kohta kui jagada raatsitakse. Ja et kas nad on ka midagi väärt. Mull isiklikult myrtsutavad nad yht ainsat vana bassi kõlli. Mis on tglt hullem võimu raiskamine aga noh uusi kõlle ei ole ka nii pea oodata

Lisaks tahaks veel teada et kas see järel võim on siis kahe stereo kanaliga? ja kas neid korraga saab kasutada näiteks selleks et kodu kino sateliit kõlle toita ja siis bass ja see monitor või midagi sarnast on eraldi. sest mull praegu on niuke kabla kahe kasti vahel mis võimaldab kasutada ainult kanal A-d.

Muudatus:
    need venekeelsed nimed ei tulnud läbi nii et teen lyhi kokkuvõtte neist: esimene kast "estonia-UP(vene u ja p)-010"
    teine kast: "estonia-YM(sammuti vene u ja m)-010"

UP - eelvõim
    UM - lõppvõim
    no võimsust on tal 2x50w@4oomi ja 2x35w@8oomi, ehk siis 2 kanalit. Ise soovitan sul ainult kasutada 2 kõlarit.
    TFK Audio
    #tfkaudio
    http://www.facebook.com/tfkaudio/
    http://tfkaudio.blogspot.com/
    - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

kle kus asud?? kui tartus siis kas sa lõppvõimu müüd??

Comment

Sry mull ple eriti plaanis seda myya : ja pealegi see on ikka jube raske nii et Hiiumaalt tartusse ma seda viia ikka ei viitsiks. ;D

Comment

Asjal on jah lõppvõimus kaks stereokanalit. Pead panema eel- ja lõppvõimu vahele Y-kaabli, mis siis seisneb selles, et lõppvõimu pistikusse klemmile 2 lähevad mõlema eelvõimu pistiku klemmid 2 (kaabli varjed) ja siis klemmile 3 läheb eelvõimu ühe kanali klemm 3 ja klemmile 5 läheb eelvõimu teise kanali klemm 3.

Comment

Working...
          X