Teade

Collapse
No announcement yet.

võim

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

võim

proovisin teha sellist võimu http://u-sound.newmail.ru/activesub01.htm , nüüd selline viga et kt827 voolud liiga suured ja potest keeramine ei aita ,kui väljund pinge on nulli keeratud siis kt827 ic=500mA.äkki keegi oskab midagi kosta selle kohta.

Lühista omavahel Q3 ja Q5 baasid, vaata, kas vool väheneb, kui jah, siis siis kontrolliks Q4 ahelat ja vähendaks vajadusel r5 väärtust. Kui aga ei vähene, otsi viga tagantpoolt. Kas vool muutub üldse R11 keeramisel ???
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

lühistasin baasid .vool vähenes 400 mA, ja r11 keeramisel vool muutub ,proovisin r5 asemel potekat,ja see et kt825 voolud ei muutu üldse?

Comment

Kas R2 ja R16 on õige ja samasugusste väärtustega ?
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

on kll.ntx kui lasta sisse sisend signaal siis q3 kollektorilt ei tule mingit heli

Comment

Jooda korraks Q3 ja Q5 välja ja mõõda siis voolutarvet (siis peaks lõputransid kindlalt kinni olema
            Edit: ja mõõda testriga Q3 ja Q5 üle

Comment

kahjuks ei lähe vool nulli ilmselt pean hakkama ühendusi kontrollima,muide mul on praegu nende transide asemel kt818bm ja kt819bm, aga voolud peaks ju nulli ikkagi minema.

Comment

Kui viitsid, mõõda ära lõputransside kollektorvoolud, saad teada vähemalt mis element voolu sööb
                R3 ja R4 peavad olemad võrdsed pingelangud ,samuti ka R17 ja R18

Comment

esimene suur viga on käes q6 baas ja kollektor olid lühises, nüüd langes vool juba 200 mA.nüüd proovin veel midagi teha, asi hakkab lubama juba

Comment

see et kas jõu transide voolud saab siis ka paika panna kui kivi ära jätta või lihtsalt nr6 jalg lahti ühendada.

Comment

teoreetiliselt jah
                      kivist ei sõltu jõudevool

Comment

proovisin teha sellist võimu http://u-sound.newmail.ru/activesub01.htm , nüüd selline viga et kt827 voolud liiga suured ja potest keeramine ei aita ,kui väljund pinge on nulli keeratud siis kt827 ic=500mA.äkki keegi oskab midagi kosta selle kohta.
                        Võimendi kontrolli tuleks alustada ilma lõputranssideta,
                        väljundis peab pinge 0 olema, R2,16 pingelang ~1V võimendi
                        siis mõni vatt.
                        VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Jutt jäi pooleli, R11 reguleerimisega peab pingelang
                          R2,16 muutuma ja enne lõppude Q1,6 ühendamist keerata
                          väiksemaks, Q2,7 ühendada hiljem. Kui Q1,6 küljes
                          reguleerida lõppude vool nii, et R3 ja R17 peal pinge
                          umbes 15mV. Nüüd ühendad ka teised transid.

TEADMISEKS KT825/827 transid tegelikult ei ole
                          projekteeritud võimendite jaoks, olgugi et kasutatakse.
                          Kunagine info algallikast, et liittransi esimese emitteri
                          takisti liiga suur. Mõnedes skeemides lähevad kergelt jäbi.

Comment

kahjuks ei lähe vool nulli ilmselt pean hakkama ühendusi kontrollima,muide mul on praegu nende transide asemel kt818bm ja kt819bm, aga voolud peaks ju nulli ikkagi minema.
                            Kahjuks seda tsiteeritavat juttu enne lugeda ei
                            õnnestunud. Seega saan alles nüüd öelda teise vea,
                            Kui sul ei ole 827/825 transse siis neid muretseda pole
                            mõtet. Selleks et 818/819 voolu paika saada pead
                            lisama enne neid veel ühed 816/817 transid, see tähendab
                            kahest transist moodustama liittransid.
                            Loe Abo raamatust lk. 341.
                             Vooluregulaatori reziim ja R2,16 suurused on valitud
                            liittransi jaoks , nagu enne mainisin pinge 1v piires
                            kahe siirde avamiseks aga sul ainult üks.
                            Kui moodustad ise liittransi siis  vaadates Q1 skeemil
                            esimese osatransi emitterist 100 oomi toitesse samuti
                            Q6.
                            Autor ei soovita üle 40V toidet, arvatavasti
                            sai ka mõnest transist lahti.  

Comment

krt ma olin ise nii vaimustuses kt927/825est.Mõtlesin, et jube head asjad, aga kui ei soovita siis hoian eemale.
                              muusika on kuulamiseks

Comment

Working...
                              X