Teade

Collapse
No announcement yet.

mis võim see on

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

15 oomisesse väljundisse jah, aga teised on vist mõeldud vene ruuporite jaoks. aga ei ole kindel-- pole ise proovida saanud, ei tööta. Ja ega ma võimendite parandamises eriti tark pole.
    tel 53729764

Comment

Mis mudel sull on? mulle tundub,et sa oled selle kas ümber ehitanud või on teine mudel.
      See kondede taga olev plaat on mul natuke teise ehitusega. Üleval vasakus nurgas oleva transistori taga on mul " takistit ja nii ka paremas nurgas. Ja osade paigutus on ka teine. Lisaks kärssavad lõputrafo ees olevad takistid.
      tel 53729764

Comment

Sul on 89aasta väljalase, aga mul 87a. selles ongi erinevus. Ei ole mina seal midagi ümber ehitanud. Sellel võimul on 3 kanalit 30V ja üks kanal 120V, kuidas see üks kanal on 120V? Kas need 3 kanalit on kuidagi sillatud et saada 120V. ps palju on nende kolme kanali takistus? ja palju selle 120V kanali takistus on?

Comment

mul on veel ka 15 oomine väljund.
          Mõõda ära nende kanalite voolutugevus ja siis jaga pinge voolutugevusega- peaks saama takistuse teada.
          Kas kellegil ei ole siis 89. aasta oma skeemi?
          tel 53729764

Comment

Tegemist on ühe kanaliga võimuga, kus suurema võimsuse saavutamiseks on kaks ühesugust lõppvõimu sillatud.
            Erinevad väljundid:
            15 oomi otse sildlülitusest
            30V ja 120V üle väljundtrafo
            Originaalskeem on üsna saast, arvan et ei ole mõtet restaureerida. Küll aga sobib iseehitamisel doonoriks - tugev korpus koos radiaatoritega ja toide ca +/- 40V

Comment

aga ikkagi oleks hea, kui sellegi tööle saaks. pole veel keerulistema skeemide tegemist harjutanud. JA neid osi on ka raske hankida-- poed on väga kaugel või on kallid.
              tel 53729764

Comment

Originally posted by hull algaja@Aug 10 2004, 13:23
                15 oomisesse väljundisse jah, aga teised on vist mõeldud vene ruuporite jaoks. aga ei ole kindel-- pole ise proovida saanud, ei tööta. Ja ega ma võimendite parandamises eriti tark pole.
                Kindlasti olete kuskil näinud raadikorappe seina peal, millel on helitugevus-potekas ja sees on väike valjukas koos trafoga. Selle võimuga saab ka neid toita. Aga päris kindel on ka see et see võim on ruupori jaoks.
                15 OM väljundist tuleb päris kõva signaal. Ise olen seda kasutanud basskitarrivõimendina ja piisab täiesti keskmise suurusega saali.

Comment

või äkki keegi soovitab mõnda skeemi, millega seda ümber ehitada. Mis ei oleks keeruline, ja saaks kasutada ära suurema osa selle võimu osadest ( mikroskeeme eriti kasutada ei taha -- kallid.)
                  tel 53729764

Comment

mul oli kah se roheline elukas, lambid olid t2itsa 2ra suland, ma ei saa aru kuda se neil 6nnestus omal ajal (koolirahval, koolist 2ra taritud ). aga ma tegin seest tyhjaks ja orgunnisin sinna tda v6imu sisse :P
                    Mis kulub helitehnika juures kõige rohkem?
                    * Toitelüüdid
                    * Kõlari kummilõdvik
                    * Elekter
                    * Kõrvad
                    * Naabri närvid

Comment

kui sul seal u. 500cm2 pindalaga radikas sis v6id ehitada tda7294 kiviga v6imu
                      * Toitelüüdid
                      * Kõlari kummilõdvik
                      * Elekter
                      * Kõrvad
                      * Naabri närvid

Comment

Mis võimsus on, peaks mõtlema selle peale.
                        tel 53729764

Comment

50W kandis
                          * Toitelüüdid
                          * Kõlari kummilõdvik
                          * Elekter
                          * Kõrvad
                          * Naabri närvid

Comment

50 on vähe, enne kasutan keskust- 80 w
                            Selle võimu lõppvõim on täielikult läbi põlenud. Kas kuskil on lühis, et väljundtrafo juures olev suur roheline takisti on sulanud ja toite sisse lükitamisel hakkavad vasktraadid, mis juba välja paistavad, hõõguma. Kui palju peaks olema trahvo väljund pinge? Sellega pole vist midagi pele hakata.Uut võimu eriti ei oska sinna sisse ehitada ja pole ka vahendeid. Laiali lammutada? Äkki saab kunagi neid osi kasutada, või mida teie arvate?
                            tel 53729764

Comment

kui saaks selle võimendi koda, siis milliseid kõlareid kasutada?
                              tel 53729764

Comment

Originally posted by hull algaja@Aug 13 2004, 19:15
                                50 on vähe, enne kasutan keskust- 80 w
                                Paistab, et oled valesti aru saanud, see 50W on siiski väljundvõimsus, mitte voolutarve
                                Varsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu

Comment

Working...
                                X