mul siis siuke plaan et võtta sellest lõppvõim välja ja teha uus kast ümber ja see audes 75w104-8 woofrile võimendiks panna....proovisin mürtsus enam-vähem a kas keegi aitaks ja annaks selle skeemi v midagi mille järgi ehitada..ise seda eriti ei jaga
Teade
Collapse
No announcement yet.
radiotehnika mr-5201-stereo? ? ? ?
Collapse
X
-
Ei saanud aru. Sa soovid lõppvõimendi skeemi, et see võimust välja võtta? Skeemi otsimiseks proovi google vene saitide pealt otsima panna ja leiad kindlasti.
mul siis siuke plaan et võtta sellest lõppvõim välja ja teha uus kast ümber ja see audes 75w104-8 woofrile võimendiks panna....proovisin mürtsus enam-vähem a kas keegi aitaks ja annaks selle skeemi v midagi mille järgi ehitada..ise seda eriti ei jaga
-
Anna teada kui hakkama saad lõppvõimu eraldamisega sellest jubedast kremplist millest see aparaat koosneb.
Vahepeal sai endale koju toodud koos S30-tega. Kuna ma võimu tööle ei saanud siis läks see vanaraud vanaema juurde tagasi ;D Aga äkki on võimalik asja saada ja kasvõi doonor osasi anda mul või vastupidi.
Elame näeme.
Comment
-
ühtegi juppi ei läe vaja kõik võib ära kiskuda ;D ja sisend on siuke juhe kus on 2x musta ja 1x punane,punane on varjestus ja 2x musta on kanalid ülejäänud juhtmed võid julgelt küljest ära kakkuda a vaata et sa kõvaklpapide juhet segi ei aja sisendi omadega sest kõrvakad kah 3x juhet roosa ja must,sisend on punane ja must sisendi juhe jookseb sealp esipaneelist välja kus saab volumet,balance trebelit ja bassi keerata
Comment
Comment