Teade

Collapse
No announcement yet.

Milline võimendi sellise trafoga PRI:230V,2,8A SEC:0-31-34-36V, 500VA?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Milline võimendi sellise trafoga PRI:230V,2,8A SEC:0-31-34-36V, 500VA?

Tere,

leidsin endale trahvo, millel kolm väljundit, vastavalt 31V, 34V, 36V. Kas sellest saab teha 6-kanalilise võimendi? Milliste kividega võiks seda lahendada? Kuna olen suhteliselt võhik heli teemadel, siis igasuguna abi on teretulnud. Kui teema vales alafoorumis, siis tõske ümber.

Vs: Milline võimendi sellise trafoga PRI:230V,2,8A SEC:0-31-34-36V, 500VA?

3x tda8920bh 600w 100wx6 kanali kohta, väga hea kvaliteediga klass d võimendi. peaks olema parim valik, vähemalt minu poolt.
    valmis võim, "kit board" maksab 20€ .
    Kunagi oli mul selline olin väga rahul kvaliteediga.

Comment

Vot neist viimastest teemadest jääb küll mulje, et kas ise ka aru saadakse mida suust välja aetakse?

Teemaalgatajale: Ega selle trafoga suurt siga ei tapa, tuleks kas ümber mähkida või uus trafo hankida - sul tarvis pingeid mis võrdsed, näit. 2*31V vms...minupärast või 2*100V aga kui ütled, et pole helia alal kogemusi siis ei ole sa nii kõva mees, et nende pingetega midagi peale suudad hakata, 6 kanalist ei ole ka mõtet praegu veel unistada - tee mono valmis!

Igasugu TDA jornid, paarikümnevoldise toitega piirduvad, unusta kiirelt!
      Ka nende juttu ära võta puhta kullana kes väidavad endid olevat nende kividega ehitanud siin ultimate võimsaid võime, see ei ole nii - datasheetilt saad kontrollida!
      Samuti peab suhtuma umbusuga suurtesse sõnadesse kui lausuja ei suuda isegi trafo mähiseid nimetada maarjamaises keeles...

Vaata Abo raamatust 1. projektiks ca. 10W/8oomil skeem ja proovi see algatuseks käima saada, seejärel võib edasi rääkida.
      -superradical-

Comment

Trafo ümbertegemise lihtsus sõltub lisaks oskustele natuke ka konstruktsioonist. KUi 36V mähis on kõige pealmine ja ei ole lakki uputatud, siis sealt mõne keeru mahavõtmine 34V peale pole raske. Aga sõltuvalt konstruktsioonist võib mahakerimine olla ka võimatu ilma trafot lõhkumata. Samuti võivad traadi jämedused olla kõigil sekundaaridel erinevad.

Comment

Working...
        X