Teade

Collapse
No announcement yet.

10y-120c

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

10y-120c

Palun oelge mittu oomine see vega 10y-120c on? olen kasutanud otsingut aga kahjuks ei leidnud :-/ ja veel uks loll kusimus... et kuidas peab uhendada kaks 4 Om kolarit koos et saaks 8 Om ?

Palun oelge mittu oomine see vega 10y-120c on? olen kasutanud otsingut aga kahjuks ei leidnud :-/ ja veel uks loll kusimus... et kuidas peab uhendada kaks 4 Om kolarit koos et saaks 8 Om ?
    Järjestikku saad 8 , paralleelselt saad 2 oomi,
    jälgi et faasis oleks.
    Kui sa tahad teada võimendi väljundtakistust siis
    arvan, et alla 0,1 oomi.
    Õigem oleks küsida, kas see võim kannatab 4 oomist
    kõlarit, laiatarbevõimud peale mõne erandi kannatavad.
    Suurema takistusega kõlar koormab võimu vähem.
    VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Mul see võim ja leidsin passi üles, seal kirjas
      4--25W, 8--15W. Trafo suure tagavaraga, kuid ühel
      mähisel pinge väiksem, tuli 7!! keerdu juurde kerida.

Comment

Suur tanu sulle.
        Kui uhendasin selle voimuga uhe 4 Om kolari siis haal mis sealt valja tuli mulle ei meeldinud... siis panin uhe kanali taha 2 4 Om kokku oli siis  8 Om ja heli muutus paremaks  

Comment

Suur tanu sulle.
          Kui uhendasin selle voimuga uhe 4 Om kolari siis haal mis sealt valja tuli mulle ei meeldinud... siis panin uhe kanali taha 2 4 Om kokku oli siis 8 Om ja heli muutus paremaks
          Mulle kunagi üks tark mees ütles, 4oomine on vaese mehe
          kast, ja tal on õigus, sest sama võimsuse saamiseks 8oomil on võim kallim. 8oomise valjuka mähise liikumine
          järgib täpsemini helisignaali.
          Mul tegelikult lõpuplaat pooleks saetud ja lõpud
          tda7293 asendatud, 8oomil nüüd 36W.

Comment

http://www.pilt.ee/photo/3322/148956/ selline valjukas mull on. tegin talle kasti mille moodud on 900-230-240mm mangib imehasti vahemalt ise olen rahulaga kaks sellist uhe kanali taga mangivad veel paremeni

Comment

omfg see ju lairibavaljukas, kuid mingit tümmi peaks sellestki saama

Comment

nad annavad selles kastis jumala head bassi... ja vaga head k6rged... ostsin neid 4 tukki olen j6udnud ainult uhe kasti teha =) isegi seda audese woofrit pole vaja enam =)

Comment

omfg see ju lairibavaljukas, kuid mingit tümmi peaks sellestki saama
                  sellest tuleb ilgelt hea tymm .... täiega hea

Comment

http://www.pilt.ee/photo/3322/148956/ selline valjukas mull on. tegin talle kasti mille moodud on 900-230-240mm mangib imehasti vahemalt ise olen rahulaga kaks sellist uhe kanali taga mangivad veel paremeni
                    njah , aga mis yhendus see on et kui on 2 kõlli , siis mõlemast kõlli juhtmest liidan kokku plussi ja miinuse ja muusikat annan ylejäänud plussist ja miinusest .. krt , ei oska seda paremini seletada

aga teine yhendus on siis see , et liidan kokku plusspoole ja miinuspooled kahel kõllil ? mis yhendus see on ?

Comment

paralleel...nii 2ohm nagu..muidu...keegi ei taha sellist kõlli osta w? see mingi majaki oma vist..orig kastis..minuarust..
                      mida sa lohh vahid

Comment

kui jarjestikku uhendada siis saab ju kahest 4Om k6llist 8 Om.. nii ma tegingi.. ainus probleem nende valjukatega on see et nad eriti k6vasti ei taha mangida 10-20w kuskil

Comment

kle tuuma_tuba ! paljuga myyd ? mul ongi just seda vaja ... räägi privas edasi ja anna piltte ja andmeid seisukorra kohta , jne

Comment

Working...
                          X