Teade

Collapse
No announcement yet.

Miniatuurne ressiiver ~400w max rms

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Miniatuurne ressiiver ~400w max rms

Tuli idee ehitada väikest mõõtu võimendi, mis ei võtaks palju ruumi ja millel oleks vähemalt 200w...
    Alguses mõtlesin tda8920bh chipidega ehitada ise 4 kanaliga võimendi, mis mul poolikuks jäi sest ei viitsinud 18v 30a trafot ümber mähkida...
    Siis tuli mõte, et ei hakkagi ise midagi kokku jootma sest tavaliselt lähen närvi ja ei viitsi lõpuni teha, tellisin 2 tda7850 kiti 40€.
    Tegu siis klass AB võimendiga, isegi vist ei tea kas ikka on..
    See radiaator on liiga väike...

image hosting jpeg

adult image hosting

Võimendi karp oli juba suvel valmis tehtud ja oli sobiv minu projekti jaoks.

Mõned asjad veel vaja osta, samas see trafo mis mul on on liiga suur, ehitan vist hiiglasliku C-core trafo.

image hosting png

Arvatavasti pistan sinna sisse veel fm raadio ja mp3 mängia koos mälukaardi lugejaga ~ 20€

Vs: Miniatuurne ressiiver ~400w max rms

millel oleks vähemalt 200w...
    Tegelikult võõras mure, aga milleks selline võimusus, mis sellega peale hakatakse?

Comment

200w tundub normaalne võimsus väikese kodukino süsteemi jaoks.
      viimati muutis kasutaja imelik poiss; 12 m 2012, 15:26. Põhjus: Kirjaviga...

Comment

Esmalt postitatud humax poolt Vaata postitust
        millel oleks vähemalt 200w...

Tegelikult võõras mure, aga milleks selline võimusus, mis sellega peale hakatakse?
        Ei pea muretsema, tal toiteplokid jäävad sinna 15-18V kanti, seega need "200w" polegi nii karmid

Comment

200w on suht miinimum see 4.2 võimendi mitte mingi mono 400w ikka 4x50 ja 2x 100 dvc bass elemendile 8"

Comment

Esmalt postitatud imelik poiss poolt Vaata postitust
            mina suht pro metallitöö mees, luksepp/torumees/keevitaja jne...
            ise neid võimendi karpe palju ehitanud ja kõik on väljanägemuselt parimad mida ma ise näinud olen, netist pole ma siiani mõnda efektiivset samas hea
            ventilatsiooni ja jahutusega võimu kasti/karpi näinud.
            endal valmimas 400w võimendi, 4.1 võimendi kasti suurus 300x240x455
            seesama ongi sinu parim karp ??? esimeses postis asuva pildi peal.

täitsa selge värk

Comment

Kui oleks rohkem tööriistu peale rauasae ja needipüstoli siis oleks paremini teinud, peaksin siis postitama selle mille ma hiljuti tegin.

see praegune on kordades väiksem. 200x180x60.

Äkki oleksin pidanud selle hõbedast tegema? laseriga kõik avad ja sirglõiked lõikama,Needipüstoli asemel keevitama ja lõpuks kõik ära poleerima?
              Kle, see pole pooltki valmis hetkel, Ma suht noob metallitöös samas äkki aitad ja teed mulle parema?

Comment

Peh, ise ühes teises teemas kirjutasid, et oled väga PRO metallitöömees - samas isegi lukksepp ei õnnestunud õigesti kirjutada
                -superradical-

Comment

Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt Vaata postitust
                  Peh, ise ühes teises teemas kirjutasid, et oled väga PRO metallitöömees - samas isegi lukksepp ei õnnestunud õigesti kirjutada
                  Peh, amet ja õigekiri on kaks erinevat asja. See, et ta valesti kirjutas ei tee temast amatöör metallitöömeest. Ja sul jäi punkt viimase lause lõppu lisamata.
                  Estonian SPL & Sound
                  @gargru

Comment

Esmalt postitatud Garol poolt Vaata postitust
                    Peh, amet ja õigekiri on kaks erinevat asja. See, et ta valesti kirjutas ei tee temast amatöör metallitöömeest. Ja sul jäi punkt viimase lause lõppu lisamata.
                    Radiotehnika35 püsib vähemalt teemas, tehes ümbernurgavihje, et töö kvaliteet pole kiita, kirvetöö ja lohakus karjuvad vastu piltidelt ja postitustest. Jah, on võimalik, et kuldsete kätega mees pole tugev õigekirjas, aga mina ei näe kuldseid käsi ka.
                    Sina aga närid tähti - samas, kui sinu enda postituse keskmises lauses on kaks kirjaviga.
                    viimati muutis kasutaja AntiV; 13 m 2012, 18:28. Põhjus: Kahevahelolek - kas minu postitus ikka muudab maailma paremaks?

Comment

Kui oleks rohkem tööriistu peale rauasae ja needipüstoli siis oleks paremini teinud, peaksin siis postitama selle mille ma hiljuti tegin.
                      Selle kohta ütles siin kunagi üks kodanik: Vähem möla, pikem samm - jumala eest, tee seda (postita pilt), ära tühja juttu aja - kui teinud ei ole, oled netis kusagil teiste tehtud lahendusi näinud siis ära neid omadeks pea.
                      Imelik on see, et ühes teemas räägid üht juttu, teises, uues teemas jälle risti vastupidist oma varasemale jutule - seleta asja point ära?

Ja oma sõnade kinnituseks:
                      http://www.elfafoorum.eu/threads/516...i-ehitus/page4 sealt postitus #54, read järgmised: "mina suht pro metallitöö mees, luksepp/torumees/keevitaja jne...
                      ise neid võimendi karpe palju ehitanud ja kõik on väljanägemuselt parimad mida ma ise näinud olen".

Ja #56 on pm. samasugune pullikaka, mida ütelda tahetakse, sellest ei saa halli tilligi aru.

see praegune on kordades väiksem. 200x180x60.

Äkki oleksin pidanud selle hõbedast tegema? laseriga kõik avad ja sirglõiked lõikama,Needipüstoli asemel keevitama ja lõpuks kõik ära poleerima?
                      Kle, see pole pooltki valmis hetkel, Ma suht noob metallitöös samas äkki aitad ja teed mulle parema?
                      Jutt ei ole hõbedast, ammugi mitte plaatina isotoobist 190, kui midagi räägid, enesekiitust külvad - näita siis seda millest räägid.
                      Kui sinujaoks on see väga PRO töö siis milles küsimus - igaüks seab omale ise eesmärgid milleni ta soovib pürgida, kellelgi ei ole õigust kobiseda siis sinu pildil kujutatu peale, et aga sa väidad, et kusagil ei ole kohanud parimat töökvaliteeti/korpuseviimistlust, sa eksid rängalt.

Minujaoks on näit. kvaliteet niisugune:

http://cdn.head-fi.org/1/18/18678748_b22.jpg

http://diyaudioprojects.com/Solid/Jean-Hiraga-Le-Monstre/Hiraga-Monstre-Monster-8W-DIY-Class-A-amp.jpg

Store your photos and videos online with secure storage from Photobucket. Available on iOS, Android and desktop. Securely backup your memories and sign up today!

aga nagu mainitud - eks iga mees seab oma sihid ise ja teeb täpselt nende järgi.
                      -superradical-

Comment

Kellegi üldistamist ja mahategemist on kindlasti lihtsam netiteel aga mis siis saab kui reaalses elus nii tehakse?
                        Kui sa oleksid mingisugune firmajuht, siis töötajad saadaksid su kuradile.
                        Järelikult pole mõttet enam ültse midagi kusagile ülesse panna kui eesti ühiskond on kergelt väärastunud.
                        Kerge kirjaviga on mõnejaoks ainuke viis algatada halvustavat vestlust, ja kui see algab on kõik samal teel.
                        Vanad meistrid, kui te olete, vahest võiksite siis veidi õpetust anda?
                        Vahest ei teki enda ehitiste ehitusel tunnet et see on parim, või teil lihtsalt puudub enesekiitus.
                        Ma saan ise kah aru et teen vigu ja kõik ei ole perfektne.

image hosting png

image hosting png

image hosting
                        viimati muutis kasutaja imelik poiss; 14 m 2012, 12:36.

Comment

No nii. Nüüd on kõik probleemid saanud lahenduse ja üritaks asjast rääkida. Lõpud on olemas toiteplokid samuti, kuid mis ette tuleb ja just eelvõimu osas. Eelvõimu toide. Sisend, pesad, kommutatsioon, tugevuse reguleerimine, tämbrid, madalad, keskmised kõrged, kaks võluvat nupukset -10db ja -20 db, et poleks vaja tugevust muuta, näit. kui tel. heliseb j.n.e. või pole eelvõimule üldse mõelnud. See, et vattide ja tekkidega saime ühele poole on ka mõistetav, minu arvates on need võimsused ülepingutatud ja ei oma täiel määral rakendust, aga see on rohkem maitse küsimus. Mis edasi?

Comment

kui neljandikki väljakäidud võimsusest reaalne on, näen suurt probleemi jahutusega –
                            kinnises väikses kastis selliste väikeste radikatega hakkab väga ahi olema.

Comment

Esmalt postitatud marley poolt Vaata postitust
                              kui neljandikki väljakäidud võimsusest reaalne on, näen suurt probleemi jahutusega –
                              kinnises väikses kastis selliste väikeste radikatega hakkab väga ahi olema.
                              Seda kindlasti! Jääbki arusaamatuks mida teha tahetakse, kuna pealkirjas on jutt resiivri ehitusest, teemas endas on jutt võimu ehitusest, mida siis faktiliselt tahetakse teha ja millises lahenduses, või käib jutt ainult võimsusvõimendi ehitusest? Milleks on vaja nelja kanalit, kas kahest ei piisa? Kas on probleem selles, et teadmiste tase on puudulik või on tegemist mingi erikonstruktsiooniga ja erilahendusega? Küsimusi eesmärgi ja lahenduse vahel on mitmeid?
                              viimati muutis kasutaja humax; 14 m 2012, 13:39.

Comment

Working...
                              X