Tuli idee ehitada väikest mõõtu võimendi, mis ei võtaks palju ruumi ja millel oleks vähemalt 200w...
Alguses mõtlesin tda8920bh chipidega ehitada ise 4 kanaliga võimendi, mis mul poolikuks jäi sest ei viitsinud 18v 30a trafot ümber mähkida...
Siis tuli mõte, et ei hakkagi ise midagi kokku jootma sest tavaliselt lähen närvi ja ei viitsi lõpuni teha, tellisin 2 tda7850 kiti 40€.
Tegu siis klass AB võimendiga, isegi vist ei tea kas ikka on..
See radiaator on liiga väike...
image hosting jpeg
adult image hosting
Võimendi karp oli juba suvel valmis tehtud ja oli sobiv minu projekti jaoks.
Mõned asjad veel vaja osta, samas see trafo mis mul on on liiga suur, ehitan vist hiiglasliku C-core trafo.
image hosting png
Arvatavasti pistan sinna sisse veel fm raadio ja mp3 mängia koos mälukaardi lugejaga ~ 20€
Alguses mõtlesin tda8920bh chipidega ehitada ise 4 kanaliga võimendi, mis mul poolikuks jäi sest ei viitsinud 18v 30a trafot ümber mähkida...
Siis tuli mõte, et ei hakkagi ise midagi kokku jootma sest tavaliselt lähen närvi ja ei viitsi lõpuni teha, tellisin 2 tda7850 kiti 40€.
Tegu siis klass AB võimendiga, isegi vist ei tea kas ikka on..
See radiaator on liiga väike...
image hosting jpeg
adult image hosting
Võimendi karp oli juba suvel valmis tehtud ja oli sobiv minu projekti jaoks.
Mõned asjad veel vaja osta, samas see trafo mis mul on on liiga suur, ehitan vist hiiglasliku C-core trafo.
image hosting png
Arvatavasti pistan sinna sisse veel fm raadio ja mp3 mängia koos mälukaardi lugejaga ~ 20€
Comment