Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Sooviks siis säärase vinüülika TECHNICS SL-BD20 DC Servo Automatic TT ühendada uuema resiiveriga kuhu sisendisse kõige paremini sobiks
VRC või MD/CD-R.
tundub, et sel mängijal ei ole endal võimu sees, st vaja grammeri eelvõimuga võimendit. Vastava sisendi nimi tihtilugu phono. Kuniks seda ei ole, ei tule ka kuulamisest miskit välja, sest plaadikeerutaja signaal on võimendi 'tavaliste' sisendite jaoks liiga nõrk.
Kui phono sisendit ei ole, siis tuleb kasutada vahevõimendit ning seejärel pane kuhu sisendisse tahad.
Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil
Kui on tegemist magnet helipeaga siis pole nõrk signaal ainuke mille pärast siin muretsema peaks...phono sisendi võimendus sisaldab veel korrektsiooni filtrit, mis korrigeerib signaali sagedustunnusjoont.
RIAA stereo pre-amplifier for MD pick-ups. Low noise.
kannatab mingit kriitikat?
Mul üks korrektor seisab ja tehase toodang, transside peal, vene kõrgema klassi aparatuurist. Toitepokk on vaja juurde teha. +-15V max 30mA. Aga pole ka võimatu kui teed selle ise ja lampide peal.
Vene omad on ilmselt paremadki kui see Vellemani konstruktor. Silma hakkasid odavad lüüdid signaali teel ja keraamilised konded filtris, mis on kindlasti üks suur viga. Vene kõrgema klassi seadmetes kasutati vilkkondesi, mis on kindlasti paremad kui keraamilised.
Kalju pakutud on aga hoopis teine tera
Need sisendlüüdid võib ju ära jätta ja väljundlüüdid (kui neid üldse tarvis on) asendada kilekondede (või hoopis paber-õlis) kondedega.
Paljud tootjad (NAD, Cambridge Audio) kasutavad sisendis/väljundis lüüte. Tuunijatel tegemist jätkub :-)
Comment