Teade

Collapse
No announcement yet.

Heli kõigub võimendil

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Heli kõigub võimendil

Tere
    Selline mure, et siis ühendatud on Radiotehnika UP-001 ja Radiotehnika U-101 ning siis kuulamisel vahepeal heli kõigub. Ehk siis muutub vaiksemaks ja kõvemaks. Mis võiks selle põhjustaja olla?? Vabandan kui loll ja tihti esinev küsimus nende kohta on kuid otsinguga ei leidnud päris seda vastust.

Vs: Heli kõigub võimendil

Ma soovitaksin sul selle eelvõimendi vahelt ära võtta ehk up-001 sest u-101 on juba eelvõimendi olemas ja teist lisaks pole vaja.
    Proovi ilma up-001 ja siis anna teada kas läks paremaks.

Comment

Ahah, aga nu midagi ta juurde ju annab Aga eks ma teen proovi, kuidas toimib. Sest koguaeg seda viga ei esine.
      Aga millega kos ma UP-001te peaks kasutama, ma just mõtlesin, et neid saab koos kasutada. Aga hetkel suht võhik ka nende koha pealt.

Comment

Ma soovitaks pigem U101 enda eelvõimendi ja väga kehv sisendide valimise skeem vahelt ära võtta ja UP001 eelvõimust signaal otse U101 lõppvõimendisse lasta. Seljuhul, kui asjad on korras, saad küll tuntavalt juurde.
        Abiks arvutustel: Oomiproge, Võimuproge
        Kahtled mõne muusikapala/albumi kvalikteedis? Ei kõla nagu päris nii? Hajuta viimased kõhklused programmiga AudioVisualizer !

Comment

Working...
        X