Teade

Collapse
No announcement yet.

Probleem võimendiga Vega 50Y-122C

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Probleem võimendiga Vega 50Y-122C

Esmalt postitatud plaaster poolt Vaata postitust
    Oma vitsad sain kätte kui kõik korraga vahetasin. Ma ei tea mis põhjusel mul see makk kärssama läks. Ennem vahetust makk mingil määral häält tegi. Eks igaüks teeb nii kuidas ise tahab.
    Parandamist alustatakse ikka vea defekteerimisest.

Comment

Esmalt postitatud dumb_user poolt Vaata postitust
      Aga see on küll lollus, et vaheta üks ja siis proovi.
      Ükshaaval vahetamise alla mõistetakse ikka seda, et vaatad vanalt polaarsuse ja siis uus asemele, mitte ei jooda kõik korraga välja ja siis hakkab mõistatuste lahendamine, et kas on plaadil märgid valesti või millise kondeka märk millise jaoks on või kas skeemil on trükiviga.
      viimati muutis kasutaja Starfish; 13 m 2012, 22:25.
      http://hparchive.com/
      https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Parandamist alustatakse ikka vea defekteerimisest.
        Mina eeldasingi, et viga võib olla kondekates.

Ükshaaval vahetamise alla mõistetakse ikka seda, et vaatad vanalt polaarsuse ja siis uus asemele, mitte ei jooda kõik korraga välja ja siis hakkab mõistatuste lahendamine, et kas on plaadil märgid valesti või millise kondeka märk millise jaoks on või kas skeemil on trükiviga.
        Selge see.

Igaljuhul vabandan, et üritasin teist inimest aidata. Ei ole igapäevane meistri mees. Vaid hobitaja, kes tegeleb kui aega ja viitsimist on.

Comment

Esmalt postitatud plaaster poolt Vaata postitust
          Ei ole igapäevane meistri mees. Vaid hobitaja, kes tegeleb kui aega ja viitsimist on.
          Kui selliste teadmistega pead end hobitajaks, siis oled endast väga heal arvamusel.

Comment

Mida iganes. Üldiselt jõuaks ikkagi ringiga kondekateni. Vahet pole kas vahetad need kohe või pärast.

Comment

Enne teeks ikka kindlaks kus viga peitub ja siis äkki vahetaks?

Comment

eemaldasin radiaatori,et näha transistori nime.ja lihtsalt proovisin käivitada võimu.hetkega hakkasid hõõguma.homme jätkan.mõõdan üle.
                Kui see võim oleks olnud minu nina all. Oleks ma kohe kindlasti seda märganud ja viga mujalt kui ainult kondekatest otsinud. Kuna algul seda viga ei mainitud, siis ei jäänud mul muud üle kui pakkuda välja kõige lihtsam. Kui see poleks defekti eemaldanud. Otsiksin viga mujalt edasi. Kuniks asja tööle saaksin. Ükspäev saaks ikka tööle

Kui selliste teadmistega pead end hobitajaks, siis oled endast väga heal arvamusel.
                Tõe poolest ,mul on kogemusi vähe. Liitusin siia foorumisse aastal 2010. 2 aastat olen oma tegemistega ennast täindanud. Vahet ei ole kuidas ma seda teen. Ja kui palju ma seda teen. Teen seda nii nagu eespool mainisin.

Comment

vaidlus on kõva :d.lüüdid testriga üle kontrollitud(pooletoobiseid ei täheldanud).pooled lõpu transid on lühises(4tk).need eemaldades ei juhtunud midagi(lühises on nad skeemil olles).endiselt lühises.krt loen seda skeemi nii ja naa aga mingid teadmised teatud elementide kohta skeemilt jäävad arusaamatuks st millist tööd teeb iga jupp.aga proovin siis alustuseks vaheta kõik alla 100¤ lüüdid.

to plaaster:sihikindlus viib eesmärgini
                  viimati muutis kasutaja Scott; 17 m 2012, 04:12. Põhjus: 2 kokku

Comment

NB!liigne püüdlikus ja sihikindlus viib trükiplaadi hävinguni.
                    püüa enne ikka aru saada,mis juhtus.siis mida teha ja alles seejärel kolb kätte ja vahetama

Comment

Aga kui need lüüdid lühises on. Kas, siis ei või sellist trikki teha ?
                      Lühises Ega liiga vara hommikul ka ei tasu foorumisse piiluda. Oleks need lühises, siis oleks asjad juba teisiti. Imelik, et ma seda vale sõna kohe ei märgnud. Mõtlesin selle lühise all kuivanud.

Comment

Working...
                      X