selline viga küljes et undab võim kole palju...kõlariteks mis taga on on s-30sed.undavad mõlemad kanalid..selline küimus et mis tal viga on või ongi see kõikide radiotehnika võimudega nii et undamine sees???? :- ???
Teade
Collapse
No announcement yet.
radiotehnika u-101
Collapse
X
-
njaa see undamine. Enne proovi ikka seda grammeri eelvõimu ,kas see on ikka korras. selleks võta kaan maha ja seal ,kus sisendid on peaks olema selline väike metallist karp kahelt poolt käib lahti ja kruvi selle karbi külgedel olevad kruvid lahti ning sikuta karp plaadil olevast pistikust välja. Siis pane võim sisse ja vaata kas veel undab. kui undab siis on avatavasti toite lüüdidAlati põleb midagi.(SUURE LEEGIGA)
Comment
-
v6rgujuhe
-
mul endal sama probleem, mis mahtuvusega need lüüdid on ja palju need Tevalos maksavad?TFK Audio
#tfkaudio
http://www.facebook.com/tfkaudio/
http://tfkaudio.blogspot.com/ - Audioblogi, projektid jms.
On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.
Comment
-
v6rgujuhe
jah nüüd alles märkasin, ise alles algaja, kas olex mõni hea inimene kes aitaks mul need tevalo hinnakirjast üles otsida? :
lüüdid on 2000 pikofarandised
Comment
-
võsin selle väikse karbi ära aga undamine on ikka sees
ja undamine on madala sagesugega....
kas järelikult on toite lyyt läbi...ja kui on siis kas keegi seletaks ära et kus need asuvad.. ???
ja kuidas neid vahetada... ???radiotehnika y-101 + 2 estonia 35AC-021 + ((s-90 bassikas endatehtud kastis)+10" woofer logitech
Comment
-
Ma ei hakka uut teemat looma vaid küsiks siin samas nõu targematelt. Mingi nädal aega tagasi tuli mul u-101 võimule pisike viga külge. Asi selles, et kui sisse lülitada siis mingi 2min. alguses yks kõlar sahiseb ja krabiseb imelikult.. seda on päris kõvasti kuulda. Sahin meenutab sellist häält nagu hoiaks mikrofoni tuule käes. Või räägid näiteks kellegiga moblaga juttu ja to passib tuule käes. Kindel on ka see, et viga peab olema lõpp võimus, sest proovisin eemaldada lõpp võimu sisendid ja sahin ja krabin jäi samaks. Et milles siis viga võiks olla... lõhnas nagu mingi konde järgi, et kas tasuks kõik konded sealt ära vahetada, neid seal viis tyki.msn: pois11@hotmail.com
Comment
-
Ma ei hakka uut teemat looma vaid küsiks siin samas nõu targematelt. Mingi nädal aega tagasi tuli mul u-101 võimule pisike viga külge. Asi selles, et kui sisse lülitada siis mingi 2min. alguses yks kõlar sahiseb ja krabiseb imelikult.. seda on päris kõvasti kuulda. Sahin meenutab sellist häält nagu hoiaks mikrofoni tuule käes. Või räägid näiteks kellegiga moblaga juttu ja to passib tuule käes. Kindel on ka see, et viga peab olema lõpp võimus, sest proovisin eemaldada lõpp võimu sisendid ja sahin ja krabin jäi samaks. Et milles siis viga võiks olla... lõhnas nagu mingi konde järgi, et kas tasuks kõik konded sealt ära vahetada, neid seal viis tyki.
Comment
Comment