Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Vot tõesti ei saand aru mida sa sele 10-400hrz all mõtled ???No Lühista kondekaga(bipolaar)võimendi sisend ära.Kondeka suurus oleneb võimendite sisendtakistusest/väljundtakistusest.Kuna sa neid ei tea, siis paned konde katseliselt kõrva järgi mis parem on.
Vot tõesti ei saand aru mida sa sele 10-400hrz all mõtled ???No Lühista kondekaga(bipolaar)võimendi sisend ära.Kondeka suurus oleneb võimendite sisendtakistusest/väljundtakistusest.Kuna sa neid ei tea, siis paned konde katseliselt kõrva järgi mis parem on.
Ta mõtles selle alla seda, et võimendisse läheks sellises alas olev sagedus, nagu subwoofri võimendiks vms...
nii lihtne see asi kah ei ole, selleks et saada madalad sagedused kätte tuleb op võimudest teha ribafilter kus lõigatakse maha sag. alumine ja ülemine piir ja tõstetakse sageduskäiku sagaduse sellises osas mida konkreetne agregaat vajab, selleks et madalad oleksid loomuliku kõlaga. selleks pead olema ka vastav kast sobiva kõlariga igat asja ikka müdisema ei pane ja lihtsalt pasiivsete filtritega asja ei lahenda, võid saada mingi ebamäärase resultaadi, see nõuab head tahtmist ja palju tööd ja palju lugemist. jõudu tööle
akustikas ja helitehnikas lihtsaid asju pole.Väga tihti arvatakse, et mida ägedam mütaks käib seda ägedam värk on ...see on maitse küsimus, pole midagi parata kui elevant kõrvapeale astus.
tubli, teadmamees !
Ma olen 3 aastat tahtnud krossi hakata tegema ja nüüd tuleb välja et ei maksa midagi, S&Lis oli veel odavam. Ilus ja kobe asi. Ostsin kogemata ära, nüüd särab võimu peal ja jagab signaali 4 ruupori vahel
Ärge ehitage ise krossi, parem ostke. Kui raha pole siis varastage
Aga tõsiselt, kui hakata ise korralikku krossi tegema siis tuleb vaata et kallim.
tubli, teadmamees !
Ma olen 3 aastat tahtnud krossi hakata tegema ja nüüd tuleb välja et ei maksa midagi, S&Lis oli veel odavam. Ilus ja kobe asi. Ostsin kogemata ära, nüüd särab võimu peal ja jagab signaali 4 ruupori vahel
Ärge ehitage ise krossi, parem ostke. Kui raha pole siis varastage
Aga tõsiselt, kui hakata ise korralikku krossi tegema siis tuleb vaata et kallim.
Comment