Teade

Collapse
No announcement yet.

parem kanal ragiseb...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

parem kanal ragiseb...

võimuks on odissei-002. Mõlemad kanalid tõõtavad aga, kui kuulata natukene aega valjemalt siis on kohe kuulda raginaid paremas kanalis
    Panin siis kõlari vasaku peale mängima vaiksemalt..parem poolne vu-meter-i seier liigub kahtlaselt rohelise-punase ala vahel.. samal ajal vasaku kanali(kus kõlarid järgi) vu-meteri seier vaevu liigub...
    Kahtlane on see ka, et kui cd pealt lugu vahetada käib mõnikord väga kõva vile läbi...
    Kas on võimalik, kuidagi viga üles leida ja ära parandada?

Enam-vähem sama siin. Uut teemat ei hakanud tegema, kuna minu 'case' kattub paljuski ülalülevaga. Tähendab on võimendi Odyssei-001 Stereo, mille ühel kanalil on tugev müra/foon sees, teisel kanalil samuti miskit korrast ära, aga mitte nii hullusti.

Nüüd huvitakski, et kas mingi tüüpveaga tegu ja kui keeruliseks/kulukaks võib kogenud ning teadjamate kasutajate arvates selle töökorda seadmine osutuda. Kas tasub sellega kusagile remondikohta joosta või võib südamerahuga asja sinnapaika jätta, kus see praegu on.

Samas, kui mu mälu mind ei peta, siis kümmekond aastat tagasi üht sarnast isendit kasutades mul helikvaliteedi suhtes vägagi positiivsed mälestused. Tol ajal oli võim koosluses mingite Estonia kõlaritega.

Comment

Enam-vähem sama siin. Uut teemat ei hakanud tegema, kuna minu 'case' kattub paljuski ülalülevaga. Tähendab on võimendi Odyssei-001 Stereo, mille ühel kanalil on tugev müra/foon sees, teisel kanalil samuti miskit korrast ära, aga mitte nii hullusti.

Nüüd huvitakski, et kas mingi tüüpveaga tegu ja kui keeruliseks/kulukaks võib kogenud ning teadjamate kasutajate arvates selle töökorda seadmine osutuda. Kas tasub sellega kusagile remondikohta joosta või võib südamerahuga asja sinnapaika jätta, kus see praegu on.

Samas, kui mu mälu mind ei peta, siis kümmekond aastat tagasi üht sarnast isendit kasutades mul helikvaliteedi suhtes vägagi positiivsed mälestused. Tol ajal oli võim koosluses mingite Estonia kõlaritega.
      vat selle odyssei 001-ga tee nii, nagu mina.  Viska sisu välja, jäta trafo ja dioodid alles ja tee sisse tda2050te peal 2*30W võim.
      Või vaheta ära kõik lüüdid mis sees on ja ehita lõpuosa ringi. (häirivad seal olevad gt402 ja gt404)
      Lihtsalt selle odyssei 001 skeemitehnika on kuradi vilets - milleks nõrgendada sisendsignaali 0,3mV ni ,kui see nagunii üles võimendatakse. ja transid mp39 ja p27 lihtsalt kohisevad jubedalt.
      Edit: koos eelvõimuga läks mul asi maksma 600 raha,aga seeest tuleb seal välja ka korralik heli ja ma ei kahetse
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

vat selle odyssei 001-ga tee nii, nagu mina. Viska sisu välja, jäta trafo ja dioodid alles ja tee sisse tda2050te peal 2*30W võim.
        Või vaheta ära kõik lüüdid mis sees on ja ehita lõpuosa ringi. (häirivad seal olevad gt402 ja gt404)
        Lihtsalt selle odyssei 001 skeemitehnika on kuradi vilets - milleks nõrgendada sisendsignaali 0,3mV ni ,kui see nagunii üles võimendatakse. ja transid mp39 ja p27 lihtsalt kohisevad jubedalt.
        Edit: koos eelvõimuga läks mul asi maksma 600 raha,aga seeest tuleb seal välja ka korralik heli ja ma ei kahetse

Kardan, et minule kui peamiselt (lõpp)tarbijale käib see üle jõu ja ilmselt jätan selle võimu sinnapaika. See, mida ma mäletan head häält tegevat, võis olla vabalt ka mõni muu sarnase välimusega 0 seeria isend.

Comment

Kardan, et minule kui peamiselt (lõpp)tarbijale käib see üle jõu ja ilmselt jätan selle võimu sinnapaika. See, mida ma mäletan head häält tegevat, võis olla vabalt ka mõni muu sarnase välimusega 0 seeria isend.
          noo vaata: http://www.hot.ee/evo14/voimud.html. ja seal tda2050(v) põhjal tehtud võimendit. 50w@4ohm ja mina arvutasin selle maksumuseks ligi kaudu 100kr (yks kanal aga võib-olla ma arvutasin ka valesti). minu meelest see ju 50w eest väga hea raha (tahan ise ka seda ehitada, aga polle k6lle mida toita :-X)
          http://www.alldatasheet.com/

Comment

noo vaata: http://www.hot.ee/evo14/voimud.html. ja seal tda2050(v) põhjal tehtud võimendit. 50w@4ohm ja mina arvutasin selle maksumuseks ligi kaudu 100kr (yks kanal aga võib-olla ma arvutasin ka valesti). minu meelest see ju 50w eest väga hea raha (tahan ise ka seda ehitada, aga polle k6lle mida toita :-X)
            Süvenege kivi datasheeti, RMS 4oomil 28W, kivi
            kannatab 1sek jooksul muusikalist võimsust 50W .
            VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

tuleb 30 kah- testittud - oss taga , siinus ilus ja niimodi vähemalt 10 min järjest (ronkem ei viitsinud) @4 ohm reostaat, mis kaasa pirises 50W ei katsetanud, sest kukkus toide ära ja ma ei reageeri nii kiiresti, võibolla impullsreziimis tuleb kah naaber tuleb õiendama küll (kell 11 päeval)  ;D

to eq:100 krooni on kivid+nende juurde kuuluvad jupid
              teine sada on toitelüüdid
              kolmas sada on korralikud uued poted
              jne...
              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

kahju :-[
                aga ega ma nii k6va muusikat ka alati ei kuula
                to eq:100 krooni on kivid+nende juurde kuuluvad jupid
                teine sada on toitelüüdid
                kolmas sada on korralikud uued poted
                jne...

eks peab siis ka natuke rohkem raha hakkama panema
                http://www.alldatasheet.com/

Comment

mnja asi läheb aina hullemaks.. Nyyd ei liigu see vu-meetri seier üldse vaid on koguaeg punase peal! Nii kui kõlli järgi panen on müra..
                  Asi hakkab häirima, sest müra kandub vasakusse kanalisse?! nimelt on kuulda pininaid/vilesi ....
                  Keegi võiks mõne hea/odava remondi koha õelda kuhu tasuks viia võim..

Comment

Ehita lõpp ringi...Lisa uus asi hoopis
                    *High Voltage*

Comment

Võimendi katki..?Ehk oled nõus müüma..?
                      The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                      Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                      Projektide pildid
                      Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                      http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Working...
                      X