Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlaritesse tuleb väga vaikne heli (Fisher CA-2030 ja Pioneer CS-3070)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Kõlaritesse tuleb väga vaikne heli (Fisher CA-2030 ja Pioneer CS-3070)

    Komplektiks on siis Fisher CA-2030 võim ja Pioneer CS-3070 kõlarid. Ühel hetkel kadus ära vasak kõlar. Seda nii A kui ka B kanaliga. Nüüd hakkas pihta järgmine probleem. Kõlari heli muutus vaiksemaks, kuni ühel hetkel läks heli praktiliselt hoopis ära. On selline hästi vaikne, aimatav helipirin. Kuid see muutub ragina saatel valjemaks, kui volüümi nuppu mängijast (arvuti) juurde keerata (praktiliselt põhja, võimul on helinupp 7 peal). Siis tuleb kerge ragin ja heli muutub kuuldavaks.
    Kõlarid ise on uued. Pole ka piinatud. Võim ise on aga vanem, kuid pool aastat töötas ilusti ja toitis mingeid lambikaid 50w philipseid.
    Mida te osaks antud sümptomite puhul välja pakkuda?
    viimati muutis kasutaja Kermit; 31 m 2012, 16:05.

    #2
    Vs: Kõlaritesse tuleb väga vaikne heli (Fisher CA-2030 ja Pioneer CS-3070)

    tundub nagu lõpulüüdid tahaks vahetamist. See efekt on "iseparandamise" tagajärg: heli kaob ära, kui on kondekas lühis. Siis käib "ragin ja pauk" ning heli on tagasi. Lühise koht aurustub, kaotades lühise ja kondekas töötab jälle normaalselt...kuni järgmise lühiseni. Kiiremas korras suured purgid välja vahetada, muidu võib uue võimu järgi vaadata varsti...
    Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

    Comment


      #3
      Vs: Kõlaritesse tuleb väga vaikne heli (Fisher CA-2030 ja Pioneer CS-3070)

      Jah, sümptomid on täpselt sellised, et käib kõbisev praks ja heli tuleb tagasi. Siiski oluliselt vaiksemalt kui peaks. Ja siiski heli suudab toota vaid üks kõlar.

      Comment

      Working...
      X