Sain omale vigase Amfiton 50y 202c võimendi. Plaan sellele elu sisse puhada. On ta muidu hea aparaat?
Teade
Collapse
No announcement yet.
Amfiton 50y 202c
Collapse
X
-
Vs: Amfiton 50y 202c
Ma siiski arvan, et viga lõppvõimus endas, muidu oleks mingisugune audiosignaal ka pidanuks kostma. Toite kondekaid tollel isendil mõlemal õlal kaks tükki paralleelis, tõenäosus, et mõlemad õhtal suht väike(välistada muidugi ei saa). Soovitan koos mõne spetsiga üle vaadata, kes oskaks vähemalt testriga transse kontrollida. Aparaat muidu enam-vähem, keskmise võimsusega, sobib hästi nt radiotehnika s50-tega.
Comment
-
Kisun vana teema ülesse.
Sain omale täpselt sama isendi täpselt sama probleemiga. Nimelt Nii A kui B vasakud kanalid tekitavad ühtlast kõva urinat.
Kas said enda oma korda? Ehk räägid kuidas asjale lähenesid..
Ja kas sellel võimendil on võimalik kuidagi kõiki nelja kanalit korraga mängima saada?Нужно делать так, как нужно. А как не нужно, делать не нужно - Винни-Пух
Comment
-
Esmalt postitatud Tuki poolt Vaata postitustEhk räägid kuidas asjale lähenesid..Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.
Comment
-
Samast võimust on mitut versiooni ja skeemi. Originaalis on nad kõik viletsakesed. Mudased, nigela detailsusega ja olematu lavaga. Just üks päev tõstsin kapi otsast alla ja võrdlesin ML poolt moditud radiotehnika y101-ga, mis pani pika puuga ära. Tal on siin modimisest teema ka. Igal juhul tubli tulemus. Küll aga saab ka amfe modida. Minu omal on vaid jõudevoolu peale keeratud, aga sellest üksi jääb väheks. Välimus paneb jälle pika puuga y101-le, niiet otsige venekeelsest guuglist üles Radiohobbi 2008 nr5, seal on asjalik lugu. Veel. Tõenäosus, et toitelüütidest mitu on õhtal on suurem, kui siin VanHalen arvas. Minu omal olid kaheksast vist 3 poolpidused, ülejäänud kutud. Lausa lühises, sest toite maa vahel olevad takid kõrbesid. Kui kellelgi vaja, siis võin ühel töötaval amfil sisu maha ärida.viimati muutis kasutaja vuss; 24 m 2014, 19:12.Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.
Comment
-
Viga leitud. Üks neljast lüüdist on läbi.
Kuna ma olen üsna õppimisjärgus tehnika maailmas, siis siit ka uus küsimus, et kuidas teada saada kui palju pinget üks lüüt peaks välja andma toiteks? Ma kahjuks ei saa mahtuvust mõõta ja tahaks teada, et ega äkki teised lüüdid nõrgemaks pole jäänud.Нужно делать так, как нужно. А как не нужно, делать не нужно - Винни-Пух
Comment
-
Esmalt postitatud Tuki poolt Vaata postitustkui palju pinget üks lüüt peaks välja andma toiteks?Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.
Comment
-
Sõnastasin vist valesti. Kui suurt pinget ta läbib? Või kuidas ma seda paremini seletada saaks? Maakeeli: Kui kõik juhtmed on küljes, pistad võimu seina ja mõõdad multimeetriga lüüdist väljuvat pinget, ehk siis + ja - klemmi. Kuda ma tean, et lüüt kõlbab ja ei ole "väsinud"?Нужно делать так, как нужно. А как не нужно, делать не нужно - Винни-Пух
Comment
-
vahelduvpinge trafost X 1,4 = alalispinge lüüdil, ma ju selgitasin sulle, mõõdad multimeetriga vaheldupinget toitelüüdil, peaks alla 0,1V olema, kui rohkem siis tuleb viga otsida, Ody 010 näiteks 45mV 49V alalise korral.
Kehva lüüdi korral kordaja 1,4 hulga väiksem.VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE
Comment
Comment