Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõrgete sageduste filter ''plärtsub''

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kõrgete sageduste filter ''plärtsub''...

Ja jälle tüüpiline olukord - infot tiri välja nagu tangidega. Selle asemel, et kohe reaalselt ehitatud skeem esitada, mõõteandmeid, pilte jne. Teeme nii, et anname infot teelusikaga vähemalt päevaste vahedega ja vaatame, kas sügiseks saab kulp täis. Ma praegu ei küsi koormuse andmeid, seda teen esmaspäeval ja vastus tuleb loodetavasti kolmapäeval.

Comment

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
      Et siis see on kindlasti pinge väljund klemmil?
      JRC4558-l pole 6. klemm väljund vaid on 1. või 7. Sinu lingitud skeemil on UA741 väljund klemm 6.

Tean jah,mõõtmise tegingi 1-lt jalalt.

Comment

Esmalt postitatud Jeekim poolt Vaata postitust
        Ja jälle tüüpiline olukord - infot tiri välja nagu tangidega. Selle asemel, et kohe reaalselt ehitatud skeem esitada, mõõteandmeid, pilte jne. Teeme nii, et anname infot teelusikaga vähemalt päevaste vahedega ja vaatame, kas sügiseks saab kulp täis. Ma praegu ei küsi koormuse andmeid, seda teen esmaspäeval ja vastus tuleb loodetavasti kolmapäeval.

No mul lihtsalt ei ole 24h päevas aega vaadata kas keegi on teemas midagi vastanud/küsinud,et ma siis ossi või testriga kohe mõõtma torman.
        Senini kui midagi siin teemas küsinud olen siis samamoodi vastatakse umbes kord päevas ja seda mõnikord kellajal mil ma ei hakka enam asju kapist välja võtma.

Comment

Working...
        X