Teade

Collapse
No announcement yet.

Kuidas teha võimalikult hea trükkplaat võimendile? LM1876

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kuidas teha võimalikult hea trükkplaat võimendile? LM1876

Tegelikult on ju väga hea et inimesel on kolb õhtuti õiget otsa pidi käes ja paneb tina sellega. Mitte ei passi lõustaraamatus või pubis. Lihtsalt teemaalgataja hakkab valest otsast pihta selle elektroonikavärgiga. Ükski hüpersuper firma detail ei tee isetehtud aretisest vinget aparaati kui seal on sees teadmistepuudusest tingitud vead. Võib küll osta hea sadula, aga kui tõuhobust ei ole, kelle selga seda panna, mis kasu sest on...

Kui on skeem ja suur tahtmine teha, siis kõige esimene soovitus enne tinapanemist ja isegi enne juppide kogumist - pead ABSOLUUTSELT IGA detaili kohta seal skeemis ISEENDALE oskama vastata - mis ta on, miks ta on, mida ta teeb, miks tal on just selline nominaal ja mis juhtub kui teda asendada millegi pisut teistsugusega. Kui seda oskad, on aparaat sama hästi kui valmis, edasi on ainult tegemise rõõm, mitte vigade otsimine.

Ja alles siis kui hobune juba kappab, on paras aeg talle sadul osta - siis tulevad kõik need Jensenid ja Munforfid ja Nichiconid ja mis nad kõik olidki.

Comment

Vs: Kuidas teha võimalikult hea trükkplaat võimendile? LM1876

Esmalt postitatud sage poolt Vaata postitust
      Aga palun radiotehnika35 ehita oma projekte ja tee teemad nende kohta ja arutle seal. Milleks selline külamuti kombel seljataga kellegi üle arutlemine? Miks sa arvad et tal seda potet kodus ei ole? Igaüks võib neid ju vabalt osta, pole see ju mingi ma ei tea 'imevidin'... Ja üldse kui sulle ei meeldi või sulle tunduvad mõttetud need teemad mida ta teeb siis jumala eest ÄRA LOE NEID! Lihtne...
      Aga kes sul keelab minu poste mitte lugeda? Miks sa neid loed ja siin tõmbled? Sa oled tundmatu - sesmõttes ei mäleta siin võimenditeemades küll, et oleksid midagi teinud. Ma arvan, et mul on selles vallas nii mõndagi kaasa rääkida ja on siin neid küll kes seda teavad. Ma näit. ei jaura arvutiteemades jne. milles ma kodus ei ole - niisugusel tasemel nagu LM18xx seeriate kivivõimud, sai oldud ligi 10a tagasi, muidugi on neid ka hiljem tehtud aga see aeg pm. on möödanik. Kza trükkplaadiga pole kunagi raskusi olnud - 1998 või 99. a. sai esimesi plaate joonistatud ema küünelakkidega, siis nitrovärviga (Kalmaari tint ei õigustanud end minu jaoks). Mida ma tahaks ütelda - tuleks siinse teema esimene post läbi lugeda ja siis veel mõned järgnevad... Jutt oli plaadist mitte mingi segane ratekeel...

Esmalt postitatud mikumaku poolt Vaata postitust
      Tegelikult on ju väga hea et inimesel on kolb õhtuti õiget otsa pidi käes ja paneb tina sellega. Mitte ei passi lõustaraamatus või pubis. Lihtsalt teemaalgataja hakkab valest otsast pihta selle elektroonikavärgiga. Ükski hüpersuper firma detail ei tee isetehtud aretisest vinget aparaati kui seal on sees teadmistepuudusest tingitud vead. Võib küll osta hea sadula, aga kui tõuhobust ei ole, kelle selga seda panna, mis kasu sest on...

Kui on skeem ja suur tahtmine teha, siis kõige esimene soovitus enne tinapanemist ja isegi enne juppide kogumist - pead ABSOLUUTSELT IGA detaili kohta seal skeemis ISEENDALE oskama vastata - mis ta on, miks ta on, mida ta teeb, miks tal on just selline nominaal ja mis juhtub kui teda asendada millegi pisut teistsugusega. Kui seda oskad, on aparaat sama hästi kui valmis, edasi on ainult tegemise rõõm, mitte vigade otsimine.

Ja alles siis kui hobune juba kappab, on paras aeg talle sadul osta - siis tulevad kõik need Jensenid ja Munforfid ja Nichiconid ja mis nad kõik olidki.
      Ja see on täpselt nii nagu küsimus millele siit teemast peaks vastust otsima - Kui ei tea mida teha siis ei ole mõtet pusida, nii lihtne see ongi, enne peaks tõesti selgeks tegema need märgitud asjad, siis töötavad korralikest juppidest tehtud asjad, veaotsimised jäävad siis ära, antudjuhul jäävad need põhjused oma rumaluse valdkonda...
      -superradical-

Comment

Working...
      X