Teade

Collapse
No announcement yet.

Kinovõim aastast 1955

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kinovõim aastast 1955

Olemas vene kinovõim aastast 1955. Polegi näinud mõnda teist lampidel töötavat võimu. Keegi oskab soovitada mis siukse jurakaga teha? vedeleb garaazis ja jääb jalgu. Kenasti kasti sees, mõned varulambid ka kaasas. Pole aimugi kas töötab, sest tahab teine 110 volti ja mina nii palju veel elektrik pole, et ise alaldit meisterdada.

mis on hind ja kus kaugel sa elad

Comment

asi asub ida-virus. aga hinnast pole mul halli aimugi. proovin ta millagi ikka vist käima ajada, vaatan mis teeb

Comment

tegelt seesuguse isendi võib isegi kuhugi muuseumi kenasti maha ärida, kui asi uus, originaal kohver kaasas ja varu jupid ning verk veel töökorras Iseenesest asi ju suht vana ikkagi. Eestis see arvatavasti kyll ei juhtu, aga välismaal võid vabalt maha ärida

Comment

Mina näeksin küll parema meelega,et sellised tehnika ajaloo paremad eksemplarid jääksid siia Eestisse.Ei ole vaja kõike välismaale maha ärida.
          Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Seda jah, et võiks Eestisse jääda Et mina paneks ta kuhugi nurka edasi seisma, pakendaks ilusti ära ja säilitaks asja. Kui võim ikka korras ja originaal, siis tulevikus võib asi sulle ikka päris kasulikuks osutuda :P

Comment

Vs: Kinovõim aastast 1955

Täitsa huvitav esi teine. Sul mõni foto ka on foorumisse panna?

Comment

Vs: Kinovõim aastast 1955

Esmalt postitatud tehnika8 poolt
                Täitsa huvitav esi teine. Sul mõni foto ka on foorumisse panna?
                Kaevur! Viimase postituse kuupäeva vaatasid ka?
                Kolakoguja

Comment

Working...
                X