Teade

Collapse
No announcement yet.

Estonia lõppvõimendi külge Kenwoodi ressiiver

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Estonia lõppvõimendi külge Kenwoodi ressiiver

Sooviks teada kas oleks mõtekas Estonia lõppvõimu külge ühendada kenwoodi ressiiver, kas see üldse võimalik on.
    Olen kuulnud et see estonia eelvõim ei pidanud just kõige parem olema.

Vs: estonia lõppvõimendi külge kenwoodi ressiiver.

Sooviks teada kas oleks mõtekas Estonia lõppvõimu külge ühendada kenwoodi ressiiver, kas see üldse võimalik on.
    Olen kuulnud et see estonia eelvõim ei pidanud just kõige parem olema.
    Milleks selline soov ja milleks see vajalik on? Resiivril on ju endal lõppvõim, või võimsusvõimendi olemas! Mina ei näe küll mingit vajadust selliseks lahenduseks, et peaks veel omakorda kasutama Est 010 lõppvõimu

Comment

No see kenwood on selline lahja asi integrated stereo amplifier on ees kirjas seal ka. Aga seal equalizer jne. ja kuna tegu on vene kõlaritega siis need oomid ei klapi eriti. Lihtsalt oli selline mõte aga samas mina pole kunagi estonia eelvõimu kuulnud enda kõrvaga siis ei tea kah kas on nii väga halb.
      Ning äkki keegi teab mitu oomi on estonia 25ac-311 aktiivkõlar siis oleks ka tore teada. Kasti taga pole seda kusagil kirjas.

Comment

Est lõppvõimul on DIN5 sisendipesad, ühenda ressiiveri Phones pesast (misiganes aga mitte otse võimsusvõimendi väljundist) est võimu ja asi töötab.

Esmalt postitatud Eestlane90 poolt Vaata postitust
        Ning äkki keegi teab mitu oomi on estonia 25ac-311 aktiivkõlar siis oleks ka tore teada. Kasti taga pole seda kusagil kirjas.
        Kuna tal on võimendi sees siis on ta sisend arvatavasti suureoomiline...
        Js sinna sisendisse tahad estonia lõppvõimu väljundist signaali võtta ?
        http://hparchive.com/
        https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Working...
        X