Teade

Collapse
No announcement yet.

Mida läheb vaja et ..

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

ei ole vahet kas 10-100-500W. toas kuulamisel on kaks piirajat- 4seina ja naabrid.

Comment

ei ole vahet kas 10-100-500W. toas kuulamisel on kaks piirajat- 4seina ja naabrid.
      Aga ikka on küll. Peaasi, et see suur number(kasvõi pmpo) peal ilutseb, see, mis välja tuleb on teisejärguline ;D Eriti tähtis on see teatavas vanuses isikutele, kes asjast veel midagi ei jaga,kuid suurusehullustus käib üle pea.
      Põhikooliaeg on mul vist liiga kaugele jäänud juba.. ;D
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Vaadake kxik ei ela korterites vaid eramajades ka ja on ikka vahet kyll kas 50W vxi 200W. Vastake teema kohaselt ja las siis kysija ise otsustab.

Comment

Vaadake kxik ei ela korterites vaid eramajades ka ja on ikka vahet kyll kas 50W vxi 200W. Vastake teema kohaselt ja las siis kysija ise otsustab.
          Absoluutselt nõus Rom-miga.Vahe on tõesti olemas
          F&F

Comment

siis ei jää muud üle kui kombainiaku laua alla panna ja pidu võib alata.

Comment

No jah, see jäi mul ju mainimatta et kirjade järgi on võim 2*100W ja 4ohm aga kas keegi oskaks ma midagi kombineerida ( alaldi või midagi) sest ma võimu küll ei taha ümber ehitama hakkata. see läheb veel autosse!

Comment

arvan,et leidsin skeemi mis sind rahuldab(13,5v/20A)skeem on ajakirjast Raadioljubitel nr.9/93a. vaja läheb kõigepealt trahvot 20v/20A. seni kuni sa trahvot otsid,leian ma võimaluse skeemi avalikustamiseks.skeem ise on küllaltki lihtne, isegi trükiplaadi joonis on antud.

Comment

See trafo on ikka igavene kolakas ja kalli raha eest ilmselt.
                  Jõuame aga ringiga ikka tagasi siia:
                  http://www.qrp4u.de/docs/en/powersupply/
                  olen proovinud ja rahul (nii hinna kui kvaliteedi suhtes) ;D
                  Head susserdamist !

Comment

kui kogemusi vähe, siis impulsstoiteblokkki ei soovita. üheltpoolt on ehitamine keerukam,teiselt poolt ohutustehnika nõudeid tuleb väga rangelt jälgida-95% osadest jääb eluohtliku pinge alla. plusspoolele jääb ainult väiksem kaal ja suurem kasutegur.

Comment

Müü see võim maha.Ja osta toavõim.Soovitan soojalt.Toakütmiseks sobib see lahendus muidugi päris hästi.
                      muusika on kuulamiseks

Comment

Kui ikka väga vaja saab kasutada 12V halogeenvalgustite toiteplokki Võimsamad(kallimad ka)neist käivad lahti. Tegemist on reguleerimata pingemuunduriga, mille väljundis on vahelduvpinge. Et seda kasutada tuleb lisada ðotki dioodidest sild(radiaatoril)ning kondensaatoreid. Asja suur puudus- ei tohi töötada ilma koormuseta.

Comment

Aga kas siis pinge ei hakka sõltuma koormusest?
                          muusika on kuulamiseks

Comment

Aga kas keegi oskaks mulle mingi nimekirja anda mis täpselt vaja läheb ja nende täpsed hinnad!

Comment

http://www.mitedu.freeserve.co.uk/Circuits...wer/1230psu.htm
                              Endal valmis tehtud,kärab küll.Peakidel mõõtsin 65A.Tahab mega suurt jahutit.Trafona kasutan mingit vene labori autotarfot mille pidev taluvus on 40A.Skeem tahab väljundisse 50000Mkf lüüti.7812 maanduse asemele panin kolm 1N4007 dioodi.Peale seda väljund pinge 13,8V.Pinge kõikumist pole veel märganud.

Comment

Originally posted by kreeklane@Mar 20 2004, 14:10
                                kui kogemusi vähe, siis impulsstoiteblokkki ei soovita. üheltpoolt on ehitamine keerukam,teiselt poolt ohutustehnika nõudeid tuleb väga rangelt jälgida-95% osadest jääb eluohtliku pinge alla. plusspoolele jääb ainult väiksem kaal ja suurem kasutegur.
                                kasutegur on suurem ainult stabiliseeritud toite puhul. trafodel, eriti surtel on ju kasutegur 95+% ja sinna juba impulss ei küündi. pm võib ka auovõimu tarbeks kasutada stabiliseerimatta toidet, aga lüüt(id) peavad ilged olema, nt 1F oleks hea. peale silumist võiks siis olla väljundis 14-15V, siis on natuke kukkumisruumi.
                                Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
                                X