Teade

Collapse
No announcement yet.

Raadiotehnika 020 väljundis +30v

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by mako@Sep 23 2004, 15:40

Miskipärast lähevad kt807-ed kuumaks?
    Jahutusradiaatorile minev kt315 ikka ühendatud ?
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

jah.
      Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217

Comment

Pinged:
        T1 kt808: e -80mV b 1,30V k 32V
        T2 kt808 e -32V b-30,5V k-100mV
        T12kt807 e 1,2v b 1,8V k 32V
        T13kt807 e -30,5V b -30V k 150mV

Kt807 asemel on kt 805am-d ja lõputransistoreid pole küljes.

edit:kuidas saan ma lõputransistrorite pinged õigeks?

Comment

kunagi proovisin mina KT805-ga seda käima ei saanud. küll aga kõlbab sinna KT815G samuti kasutati KT815G tehase poolt . kuid kindlasti peab kt815 olema radika peal.

kui soovid KT807B on olemas kui linna tuled võid võtta ühendust.

Comment

Kas kt817G ka sobib?

Comment

Sain siis enamvähem tööle. B-)
              Ilma lõputransistoriteta töötab lõpuosa normaalselt.
              Küsimus aga, et kas tohib kasutada kt805(plast ja metall)-e, trants ise kannatab 60v.
              Olemas on mul veel paar kt908(50w) ja paar kt829-t.
              Kõigeõigem oleks minna poodi ja osta kt808*4, aga olen liiga kärsitu h34r:

Comment

Tere.
                Ajaviiteks otsisin selle risu jälle välja. Viimati põlesid lõpud maha koos r37 ja r38(takistustraat), mis oli lausa leekides h34r: . Tõenäoliselt ei sobinud need kt829 sinna lõppu. t13 ja 12 lähevad ka järjest kuumemaks ja kuumemaks, eks seal see tõeline viga ongi. On võimalik, et nad on avatud liiga palju(baasil liiga suur pinge) või läheb genereerima.

skeemist olid puudu d5 ja d4, r25 ja r26(vabrikust saadik).

r37 ja r38 asemele panin 1oomised takid.
                Varsti täpsustan---> mõõdan pinged.

Plaadi olen ka parajalt tuksi keeranud(mõlemad), aga korda tegemise tahtmine on nii suur, et kui muidu ei saa, siis söövitan uued plaadid :lol:

Comment

Working...
                X