Teade

Collapse
No announcement yet.

Kas on kuskil võimalus võrrelda oma võimendi võimendiga 3-5 tuhat euro eest?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Kas on kuskil võimalus võrrelda oma võimendi võimendiga 3-5 tuhat euro eest?

    Tere!
    Mina ostsin endale Yamaha A-S1000 võimendi, minu sõber ostis Hypex üks parimatest digitaalvõimendi. Võrreldasime minu kohal - minu meediamängija Pioneer N-50 ja kõlarid on madalam klass ja erinevus ei olnud nii nähtav, Hypex on natuke parem. Välismaalased testijad ütlevad, et Hypex on nagu 3-5 tuhat eurone hea võimendi.
    Siis on küsimus - kas on Tallinnas koht kuhu võime tuua see Hypex, CD-d ja usb-flash FLAC-iga ja kuulata?
    Või võib olla on kedagi, kes omab hea võimendi ja kellel on ka huvi millise helikvalideedi omavad praegu kallimad digitaalvõimendid?
    Minu kohal test võttis 3 tunni, arvan, et hea test võtab natuke rohkem. Kui teeme mõõdud arvutiga - siis veel natuke rohkem.

    #2
    Vs: Kas on kuskil võimalus võrrelda oma võimendi võimendiga 3-5 tuhat euro eest?

    On küll võimalik kui kokku leppida. Olen neid teste teinud küll ja küll. Rääkida võime natuke niisama ka , aga sebimine nõuab aega . Kalli tehnika demomine seotud toodete ammortisatsiooniga ja kahjusatmisriskiga . Mingi mõistliku kokkuleppe tasu eest võiks seda teha. Oleneb mis on testija eesmärk--kas tahab saada oma heliemotsiooni taset edasi või tahab leida ideid kuidas oma audiosetti parendada või tahab oma DIY toodet edasi arendada. Kui kui keegi DIY audiomees soovib oma DIY toodet võrrelda parimate firmatoodetega, siis seda saab ka teha. Annan ka nõu kuidas oma DIY toote kvaliteeti tõsta. Kõike seda muidugi pakun oma maitsest ja kogemustest lähtuvalt, sest ka tooted on selle põhjal välja valitud. Siiani pole keegi veel kurtnud, et mõtted, mida annan , ei kannaks vilja. Audio kuulamise sisu ja tase on asi, mida saab alati arendada edasi.... Huvilistel palun privasse kirjutada ja saame aja kokku leppida.
    viimati muutis kasutaja Altec; 04 m 2013, 14:44.
    Parem emotsioon helist - tõsine põhjus tehnika ümbervahetamiseks ! Hea tehnika on see, mida te ostaksite ülejärgmisena.
    Õppige tundma helitasemete vahesid ja tehke valik parima helinaudingu , aga mitte odavaima hinna või suure hinnalanduse järgi !

    Comment

    Working...
    X