Teade

Collapse
No announcement yet.

tda7294 vs RRR kvaliteet

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

tda7294 vs RRR kvaliteet

tda7294 vs RRR/estonia/jne kvaliteet
    pole õrna aimugi kui palju nende kvaliteedid üksteisest erinevad, aga tahaks ikka teada. ei tea kas ehitada tda baasil stereo võim või osta lihtsalt mõni ~2x40W veneaja võim

7294 hääl ei ole ilus. On puhas ja moonutusteta aga ei kõla nii nagu korralik transi võim.
    "Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)

Comment

Endal raadiotehnika u-101 ja ehitasin ka tda 7294 ja võin julgelt väita et tda ettem kui rrr u-101
      Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217

Comment

mis mõttes ta etem on?
        muusika on kuulamiseks

Comment

Mõtlen ainult heli mis tuleb tda7294 ja u-101 lõpust.
          See on ainult minu hinnang-aga ega ka u-101 helil midagi häda.Kui grammari eelvõimu ära võtsin läks asi päris normaalseks
          Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217

Comment

Mõtlen ainult heli mis tuleb tda7294 ja u-101 lõpust.
            See on ainult minu hinnang-aga ega ka u-101 helil midagi häda.Kui grammari eelvõimu ära võtsin läks asi päris normaalseks
            101 lõpu asndamisel ja ka toite modimisel saab 8oomil
            40W kanalilt.
            VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Paljudele ei meeldi y101.Mulle kül meeldib :Pannab juurde keerata väikse vaevaga nagu foorumis selgunud.
              muusika on kuulamiseks

Comment

Working...
              X