Teade

Collapse
No announcement yet.

Philips AP364/00 juhtmete ühendamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Philips AP364/00 juhtmete ühendamine

Niisiis leidsin siukse equalizeri kus näitab et on 4x20w ja ma näen et on sisse vöim ehitatud.
    Aga ma ei saa seda kuidagi tööle.
    toitejuhtmed on köik õieti. Panin kölarid taha et vaadata kuhu panna signaali juhe.
    Aga miski ei toimi, kaitse oli ka sees.
    See nagu ei vötaks voolu sisse, aga sealt kus ma sain selle oli kirjutatud et see töötab enne müüki minekut oli järgi testitud .
    Niisiis seal on juhtmed.
    Ühes juhtmes on köik koos tundub nagu oleks signaali sisse mineku juhe.
    seal on ground isoleerimata, siis on hall ja roheline ja punane juhe.
    Ja seal on veel viis juhet körval, rohkem nagu kölari juhtmed arvatavasti körge vöimsusega sisend .
    Kaks musta, kas punast ja siis mingi sinine juhe ,
    Palun aidake tahaks lasta lihtsalt läbi millegi muusikat natuke .

Vs: Philips AP364/00 juhtmete ühendamine

Sain nüüd selle tööle, aga kui sisenditesse heli lasen siis valjema volüümi peal ragiseb. Need kuhu peaks rca minema minu meelest siis mängib väga vaikselt. Ja see mis tundub körg pingega ehk otse võimust sellega mängib. Arvutis panen volüümi 25% peale ja hakkab ragisema .

Comment

Vs: Philips AP364/00 juhtmete ühendamine

niisiis vötsin selle aqualizeri sealt ära ja tahan lihtsalt võimuna kasutada. Aga see pistik mis läks sinna plaadi külge kus sisendid jne olid sealt peaks olema ka mingi heli sisend.
      juhtme värvid ss :
      hall
      lilla
      sinine
      roheline
      kollane
      orans
      punane
      pruun

kui pruuni juhtme 12v toite juhtme külge kinnitan siis läheb nagu vöimendi sisse, ja kui sinise vastu panen enda näpu siis tundub nagu sisend. Kuigi minu meelest peaks olema, hall ja roheline heli sisendid ja ei kujuta ette ka milline peaks olema seal maandus. Vb mingi muu juhe tuleb kinnitada 12v toite külge .

Palun aidake .

Comment

Working...
      X