Teade

Collapse
No announcement yet.

HV opakas ja mõned transistorid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

HV opakas ja mõned transistorid

Tekkis selline kummaline idee kasutada OPA551/2 opakat pingevõimendina ja edasi tegutseda kui eel ja lõpuastmega...
    Aga nüüd on jäänud kuidagi karvaselt see asi peas toimima...
    Skeem võiks olla selline:

how to take a screen shot

OPA maksimaalne toitepinge on ju +-30V ! kui lihtne on nüüd ehitada vägevat võimendit

Sattusin nii hoogu, et ei saa vist enam ise kah aru mis ma teen, trükkplaat peaks olema midagi selle sarnast
    Asi peaks nagu toimima, Biaasi saab ju nii pingesse ajada, et võimendi hakkab toimetama A klassis :O
    Pildil on transid vastupidi läinud, :S

Igavene käkerdis on, aga peaks toimima

image hosting sites

jpg images
    viimati muutis kasutaja imelik poiss; 12 November 2013, 07:50.

Vs: HV opakas ja mõned transistorid

Noh see esialgne disain oleks ikka ülimalt ebastabiilne olnud...

Noh natuke sai midagi ka tehtud, lõpud on A klassis toimetamas ja imevad 850mA (ühe toite poole pealt) niisama passides. soojust toodavad omajagu, suvel ei tahaks teda järgi lülitadagi.

Kondekate asemele sai ikkagi lõpuks dioodid pandud 4148, peaksid piisavalt kiired olema küll. Kondekatega oli heli natuke teist moodi, ei oska seletada, kõrged olid nagu pehmemad.

Suht hull idee aga asi toimib ja mulle meeldib.

Need suured kondekad seal plaadil on opaka toite filtrid, polnud midagi väiksemat sinna panna.
    Toide on reguleerimatta 300VA 12-0-12 - diood sild- 160 000uF

Suuremaid radikaid oleks vaja

Nende säästu trimmeritega oli biaasi sättimine peaaegu võimatu, tegelikult oli ainult ühte trimmerit vaja aga ei osanud ette näha mis takistust mul vaja läheb

Kostenloses Bilderhosting
    viimati muutis kasutaja imelik poiss; 21 January 2014, 12:22.

Comment

Working...
    X