Teade

Collapse
No announcement yet.

SONY SDR DE185 lõpu juhtkivi

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    SONY SDR DE185 lõpu juhtkivi

    Tervist, väike mure, nimelt pealkirjas mainitud võimendi pillub protection kirja ette, ühes kanalis väljundis enne releed päris korralik alalispinge, sellest ka protection. Jootsin selle kanali lõputransid välja ja need korras, välja jootmata mõõtsin ka seal ülejäänud pisemad transid üle nii palju kui neid oli lõpuosas ja tundusid ka ok. Seal aga nimelt üks kobakas juhtkivi SKT350-030, ise kahtlustan päris suures osas sedasama mikroskeemi seal, ehk keegi oskab kommenteerida seda mikroskeemi, et kas on selline murekoht ja võib selles vabalt jama olla? Tegu pole enda võimendiga ja ausalt üteldes ei viitsi eriti sellega jageleda, samas pärast tellin ära jublaka, maksab pea 10 raha ja kui siiski milleski muus jama, siis pole selle kiviga midagi peale hakata enam. Või ehk sellel võimendil mingisugune muu lollakas tüüpviga, mis sellise nalja võib korraldada, Tänud ette kui keegi veidikenegi suunata julgeb.
    otsija

    #2
    Vs: SONY SDR DE185 lõpu juhtkivi

    STK350-030 ?
    http://pdf1.alldatasheet.com/datashe...TK350-010.html
    Seesama ?

    Kontrolliks selle väljundeid.



    viimati muutis kasutaja Starfish; 25 m 2013, 14:59.
    http://hparchive.com/
    https://worldradiohistory.com/index.htm

    Comment


      #3
      Vs: SONY SDR DE185 lõpu juhtkivi

      Sama jah, pin-l 5 ja 6 pinged maa suhtes midagi -0,3V, pin-l 10 ja 11 kus ka trikitav kanal vastavad pinged -10V tuuri nagu ka väljundis.

      E: St siiski sisenditesse jõuab signaal, tundub, et viga selles samas juras siis ongi.
      E2: Ja kas keegi ehk teab kas kusagilt mujalt peale ebay veel seda chippi leida võib? Kohalikud netikauplused ei anna mingit vastet sellele, Farnell samuti mitte.
      viimati muutis kasutaja otsija; 25 m 2013, 20:02.
      otsija

      Comment

      Working...
      X