Teade

Collapse
No announcement yet.

Philips mcd 908

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Philips mcd 908

Tervist.

Philips mcd 908 - selle võimendi puhul häirib mind see, et ta lõikab 100 hertsist madalamad sagedused vaikselt ära. Kui keeruline oleks seda lisavarustust välja lülitada, et saaks kasutada nn. fullrange kõlareid.
    Lisainfoks veel see, et loudness funktsiooniga tuleb ka madalamaid sagedusi aga valjususe lisamisel lisandub sujuvalt ka filter.
    Hetkel käsil ventilaatori vahetamine, ja seni kuni ventil. saabub saaks ka sisust pilte teha kui sellest abi on.

http://elektrotanya.com/philips_mcd9.../download.html Siit saab võimendi skeemi alla laadida. Omal vastutusel muidugi. Mul ei juhtunud arvutiga midagi. Ehk oskab keegi nende skeemide põhjal öelda, kui keeruline oleks see võimendi kõiki sagedusi mängima panna.
    viimati muutis kasutaja Scott; 03 February 2014, 06:43. Põhjus: kokku

Vs: Philips mcd 908

Kõlarite võimsusvõimendi plaadil tuleks vahetada C339, C341, C342, C344 minimaalselt 2,2uF, paremal juhul 10uF kondensaatorite vastu, vaevalt et seal on ruumi MKT jaoks aga korralikud lüüdid ehk piisavad ka.

Klapivõimendis tuleks vahetada pärast lampe C18, C19 2,2uF MKT vastu, C33 ja C34 võiksid bypassida samuti 2,2uF MKT kondekatega. Ehk on mõtet kui oled klappidega kuulaja ja respektist lampide vastu soovitan.

Loudnessi põhimõtet mõistad valepidi - tegelikult väheneb filtri mõju vastavalt helitugevuse suurenemisega, vaikselt kuulates tõstab filter rohkem bassid (ja õigel juhul ka kõrged) esile. Mida "valjem" on heliregulaatori seadistus, seda sirgem on karakteristik.
    Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
    Konfutsius

Comment

Ahnii.... Tundub , et see saab olema mu elu esimene võimendi aretus. Tundub lihtne olema, kui oskaks eriti hästi jootmis tehnikat. Eks ma harjutan kõigepealt vana arvuti emaplaadi peal.
      Siit veel üks küsimus: Kas saaks lingi, et neid kondensaatoreid tellida? See pood peab saatma kaupa üle euroopa! Ja samas tahaks teada kuidas kutsutakse lüüdid (ja ehk ka muud kondensaatorite variandid) inglise keeles?
      Aitähh!!!

Comment

Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Vaatasin trükiplaadilt, kuidas vahetatavad asjad välja paistavad ja pean tõdema et ma põhimõtteliselt lasin end täis, nähes, kui pisikesed need c339,c341,c342 ja c344 on seal. Mul pole kodus luupigi, et neid korralikult näha. Sellega ma vist küll hakkama ei saa

Comment

Working...
          X