Teade

Collapse
No announcement yet.

Sony TA-FA3ES jupsib, kas keegi oskab diagnoosida/remontida?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Sony TA-FA3ES jupsib, kas keegi oskab diagnoosida/remontida?

Tundub, et olen läbi kärsatanud oma Sony võimendi...

Sümptomid:

* vasak kanal on täiesti puudu. Balance nupu lõpuni vasakule keeramisel kostab paremast siiski nõrgalt heli, kuigi tundus, et see kehtib vaid ühe väljundi puhul, mitte teise (kolmandat ja edasi ei testinud).
    * mute nupp ei mute enam, vaid teeb lihtsalt oluliselt vaiksemaks/tuhmimaks heli

Võib olla veel midagi, mida ma ei ole tuvastanud.

Suure tõenäoususega juhtus see siis, kui mõni nädal tagasi lappasin asju laua peal testides edasi-tagasi ja pistsin kogemata väljundisse mineva otsa kõrvaklapi auku (jah, ma tean, et idiootsus, aga vahel ikka juhtub...). Käis selline terav krõps ja võimendi lülitus välja. Peale seda proovisin ja justkui kõik töötas ja hingasin kergendatult, aga tundub siis, et midagi läks ikkagi pekki. Või siis puudub siin seos, aga vahet pole.

Küsimus:

Kas keegi oskab seda riistapuud vea osas diagnoosida ja öelda ka peale seda enam-vähem parandamise maksumuse? Või oskab keegi öelda seda, kuskohast ma sellist teenust saaks? Olen loomulikult nõus seda kolakat (10 kg) ise edasi-tagasi transportima, kuhu vaja.

Ise olen teemas suht võhik. Mingi pildi vist saab asjast ette siit: https://www.google.ee/search?q=TA-FA...=1346&bih=1058

Tänud ette!!!
Working...
X