Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Südamiku laius : 53 mm
Sügavus : 93 mm
kõrgus: 94 mm
Paistab normaalne jurakas olema. Umbes öelda 150 - 200 W kindlasti Sellest on piisavalt. Saaks täpsemini teada kui oleks südamiku ristlõike mõõdud olemas.
nii aga kui mul STK 4182 II võtab selle 50v siis ma yhendan teise 25v ? tuletan meelde et "seal on nii et on must juhe ehk ss peaks maandus olema ja on 2 punast kui mõõta pinge musta ja punase vahel saan 25v ac aga punane ja punane annavad natuke yle 50v ac"
nii ma olen vaikselt tinutanud ja kysimus tekkib maandustega seal on 3 maandust kohas kus peaks minema toite kaabel et kas ma võin kõikk yhte panna ja kui vool on dioodi sillast läbi läinud ja konde kyljes ss yhendan need maandused - klemmi ? või trafvo musta juhtmesse ?
Maandus juhtmed pane jah ühte punkti. Miinus klemmi ühenda ikka - 34 , 5 V , plussi + 34 , 5 V. Must nagu arusain on sul 0 juhe. Ja see maandusesse. Kõik maandused ühenda 0 juhtmega.
täitsa võimalik et kivi läbi võib olla aga õnneks ma midagi ei kaota see on tasuta saadud aga vb on pinge liiga suur
sellepärast et mina sain yle 65v kätte isegi kui mõlemad võimud olid järgi. kogematta läks trafo lyhisesse see 50v juhtmed ja kus ss rahvo urises kõvasti
siis vedas et trafo läbi ei läinud Aga 65 on norm pinge. Max on ju 100. Lühised lõhuvad kive nagu sügisel õunu puu otsast langeb
Pane rõhku sellele STK 4182 II kivile. See ei ole nii hull. Vähem nõudliku kuulaja võib rahule jääda. Aga kui sa tahad midagi head saada. Tuleb sul uurimine läbi teha. Seejärel komponente hankima hakata. Ah ja ennem õppima nii teooriat kui ka praktikat. Tööriistad sebima. Neid kasutama õppima. Tööd on palju. Jagub aastateks. Pikk jutt si** jutt. Aga nii on
viimati muutis kasutaja plaaster; 16 April 2014, 21:22.
Comment