Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Mul on selliste andmetega silt taga:
"BRIG-Y-001" Stereo HI-FI"
Gost 243888-83
Väljalaske kuupäev: 07/1987
Seda mõtlesid we :P
Su oma toodud hi-fi lingilt loeb välja vist 4 varianti,
kontrolli selle järgi, siis leia oma variandi skeem ja kui
midagi teada tahad näitad skeemi meile ka. Mul esimese
variandi skeemi järgi raske hilisema kohta nõu anda.
mida sa seal ikka modid, fakt on see et tehase konstruktorite büroost Sa targem kindlasti pole ja midagi paremaks sa võimeline tegema ei ole sest kui midagi soovid teha siis seda viimasepeale välja ajada, kuid üks raudne reegel on et selleks on vaja mõõteriistu ja paras portsion praktikat.KUI aga soovid teha korralikku remonti siis seda kindlasti kontrollida elektrolüütide seisukord ja vajadusel vahetada, sest aeg on oma töö teinud ja mahtuvused muutunud .Regulaatorite puhastus ja natuke õli et raginaid ei oleks ja nupud mõnusalt keeraksid, korralik puhastus lõputransside kinnituste pingutamine et korralik jahutus oleks, võib olla on ehk natuke pastat transi alla panna et jahutus oleks laitmatu ja ise pead nägema milliseid probleeme veel võib olla, mina nimetan seda profülaktiliseks remondiks või kuidas....
Su oma toodud hi-fi lingilt loeb välja vist 4 varianti,
kontrolli selle järgi, siis leia oma variandi skeem ja kui
midagi teada tahad näitad skeemi meile ka. Mul esimese
variandi skeemi järgi raske hilisema kohta nõu anda.
no nii. aega võttis, aga nüüd leidsin viitsimist siia kribada, mis ma teada sain.
võimul on (vist) lõppastmetes kasutusel kivid K574UD1B (ümmarguses korpuses nagu täht K ütleb )
aga netist pole ma veel kusagilt sellist skeemi leidnud, mis
on sellise Brigi "versiooni" jaoks, st KIVIDEGA LÕPUS
ehk keegi teab kus selle skeemi saada :-/
Mul vist isegi olemas DJVU formaadis see skeem. Vxiksin sulle meili panna. Endal on praegu remondi ootel yks Brig millel on KT808-d lxpus. Olen nii aru saanud, et KT818-819 lxppudega on 2*100W ja KT808A - on 2*50W.
Comment