Teade

Collapse
No announcement yet.

Millist väljundit kasutada võimendi ühendamisel aktiiv-subwooferiga?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Millist väljundit kasutada võimendi ühendamisel aktiiv-subwooferiga?

Tere. Tuulasin foorumites ringi aga ei leidnud vastust sellisele asjale nagu võimendi ühendamine subwooeriga. Millisest väljundist siis? Võim on denon 720ae. subwoofer on aktiiv. Resiiveril on eraldi pesa, aga võimul nagu ei ole .
    Magnar

Vs: Millist väljundit kasutada võimenid ühendamisle aktiiv-subwooferiga

Esmalt postitatud kaimag poolt Vaata postitust
    Resiiveril on eraldi pesa, aga võimul nagu ei ole .
    PRE OUT on ju olemas võimul.

Comment

On jah, seda ma ise ka kahtlustasin. Tegelt on plaan panna nii resiiver kui ka võim ühe kasti taha(koos ei kavatse kuulata) ma nimelt kasutan mõlemaid vidinaid. Hetkel veel ehitan seda madala-otsa kasti, sellepärast uuringi tiba.

Comment

Oot... Samade kõlarite taha paned nii võimu kui ka ressi? Või mismoodi?

Ressil on ka kindlasti mingi preout. Sealt ühendad võimu sisendisse ja ressi taha otseselt kõlareid ei ühendagi.
        Ja ongi mõlemad korraga kasutuses.

Comment

eeeee.... ma kasutan resiiverit ja võimendit ühe põrandakõlarite paariga, kui kuulan võimu siis lülitan juhtmed ümber (on ehitatud selline lülitite kastke, nüüd tahan sama teha woofriga, et kui kuulan võimu on woofer taga ja vastupidi. Ehk saite aru.

täpsustuseks veel. Võimendi järele on ühendatud cd ja resiiveri järele dvd. Ma soovin nimelt kuulata muusikat läbi võimendi, filme läbi ressi aga samade kõlaritega. ehk nüüd on selgem.
          viimati muutis kasutaja Scott; 24 May 2014, 22:21. Põhjus: 2 kokku

Comment

Kõik on muidu selge, aga sellest ei saa aru et miks seda ressi sinna vahele üldse vaja on? Kõiki asju saaks võimuga teha, filme ka vaadata.
            Aga eks sa ise tead paremini... lihtsalt mõtlesin valjusti.

Ühe sõnaga seda PRE OUT väljundit kasutad.

Comment

Eks läbi võimu saab ka filme vaadata aga resiiver teeb ikka selle heli ruumilisemaks. Ega pole mõtet selle teeme üle vaidlema hakata. Hetkel läeb kasutusse siis 5.1 ja selles osalevad polkaudio tsi400 põhikõlarid, keskkõlariks polkaudio CSiA4, tagumised efekti omad kavatsen ise meisterdada, nagu subwooferi, milleks saab olema 10 tolli ja (48 liitrine, 30 kg) avatud ja eraldi võimuga kastike. Sellest kastikesest teen siia ka väikse levaate kuidas valminud jne.
              viimati muutis kasutaja kaimag; 24 May 2014, 21:58.

Comment

Working...