kas ikka kindlasti on viga kommutaatoris?
ma katsetuste põhjal jõudsin järeldusele,et see häirepüüdja on see neetud ekvalaiseri plokk-olgu ta siis 3-e või 1-e kiviga(viimane natuke vähem tundlik häirete suhtes)
sai katsetatud nii,et ekva. ploki sisend ära lühistatud-ei kadunud need krõpsatused kuhugi.
lõppvõimu sisendi lühistamisel häired kadusid.
selle ekvalaiseri,displei ja kommutaatori toitele sai pandud stabilisaator LM317/LM337 kividega.
sai isegi ekvalaiserile varjestatud karp ümber tehtud-sellest polnud kah kasu.
ossilograafiga on toidet ka kontrollitud,sealt häired ei tule.
häired kanduvad kusagilt sinna raud korpusesse ja sealt edasi.
maandamine ka ei aita.
ei aita ka need häirefiltrid(drosselite ja kondedega)selle vastu.(see ka mu võimendil sees)
midagi tuleb seal väga ümber ehitada,aga ei tea täpselt mida ja kuidas?
veel soovitusi kommutaatori tuunimiseks:ta töötab +/-31V peal,see trantsidega kupatus tuleb eemaldada ja panna see plokk tööle+/- 12V peale-see vähendab tunduvalt häireid mis tekkivad kui sisendeid ümber lülitada.
võib-olla peaks kõik vabad sisendid ka ära lühistama?
ma katsetuste põhjal jõudsin järeldusele,et see häirepüüdja on see neetud ekvalaiseri plokk-olgu ta siis 3-e või 1-e kiviga(viimane natuke vähem tundlik häirete suhtes)
sai katsetatud nii,et ekva. ploki sisend ära lühistatud-ei kadunud need krõpsatused kuhugi.
lõppvõimu sisendi lühistamisel häired kadusid.
selle ekvalaiseri,displei ja kommutaatori toitele sai pandud stabilisaator LM317/LM337 kividega.
sai isegi ekvalaiserile varjestatud karp ümber tehtud-sellest polnud kah kasu.
ossilograafiga on toidet ka kontrollitud,sealt häired ei tule.
häired kanduvad kusagilt sinna raud korpusesse ja sealt edasi.
maandamine ka ei aita.
ei aita ka need häirefiltrid(drosselite ja kondedega)selle vastu.(see ka mu võimendil sees)
midagi tuleb seal väga ümber ehitada,aga ei tea täpselt mida ja kuidas?
veel soovitusi kommutaatori tuunimiseks:ta töötab +/-31V peal,see trantsidega kupatus tuleb eemaldada ja panna see plokk tööle+/- 12V peale-see vähendab tunduvalt häireid mis tekkivad kui sisendeid ümber lülitada.
võib-olla peaks kõik vabad sisendid ka ära lühistama?
Comment