Teade

Collapse
No announcement yet.

Võim püüab võrgu häireid.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Võim püüab võrgu häireid.

mida saaks teha, et mu y101 ei püüaks võrguhäireid kinni. Igakord kui külmik tööle hakkab käib võimendis krõps läbi, mis väga häirib. Sama on ka siis kui keegi paneb kusagil tule põlema või lülitab mingid elektri seadet sisse. Olen testind, et üks lõppvõimendi kanal püüab tunduvalt rohkem häireid kinni kui teine. Mida saaks selle vähendamiseks teha. Kas pean võimu hõbepaberi sisse mässima ja maha kuhugi yhendama Ma usun, et seal võimus on midagi mäda, kunagi nagu sellist jama ei olnud aga vahepeal sai remonti tehtud ja kondesid vahetatud lääne omade vastu.
    msn: pois11@hotmail.com

Pane vôrgupistik teistpidi, äkki aitab.

edit: vôrgutafo küljes olevad filterkonded korras (0.1uF vôi taolist) ???
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Aga miks siis yhele kanaline mõjub kõvasti rohkem kui teisele ???, mul on ikka tunne, et seal lõpvõimus on midagi mäda :-/ Kui eemadan lõppvõimu sisendid siis jääb krõpsumine samaks. Ja pistiku teistpidi keeramine ei aidanud ;D

Comment

Kontrolli üle need detailid mida vahetasid (jooted ka).
        Toitelüütidele võib ka 0,1uF konded peale joota.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

mul sama jama aga mul ainult siis kui külmik tööle läheb kasulikum võibolla külmik välja vahetada

Comment

Originally posted by Propeller@Apr 6 2004, 13:12
            mul sama jama aga mul ainult siis kui külmik tööle läheb kasulikum võibolla külmik välja vahetada
            Pane külmikule relee kontaktidega paralleelselt umbes 0.1uF konde, millega umbes 100 oomine takisti järjestikku.
            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Jah, ajasin natukene valet juttu alguses, selle prõksumise sain vähemaks, häired tulid siiski eelvõimust mitte lõppvõimus, ei tea kuida ma sellele järeldusele jõudsin, et lõppvõimust :blink: Igatahes eelvõimus on mõlemal kanalil mingi väike pote kust saab võimsus keerata, et mõlemad kanalid yhe valjuselt mängiks. Siis kui ma neid juppe vahetasin keerasin ühe põhja ja teise natukene vähem, nii hakkasidki võrguhäired segama. Nüüd keerasin miinimumi peale, jama on selle juures see, et sisend signaal peab päris vali olema aga vähemalt võrguhäired ei ole nii kõvasti kuulda, et elab yle.

Comment

See viga saadab 101 võimendeid kõll, et igasugu häireid kinni püütakse - olgu selleks elektri- või raadiohäired.

Asja põhjus pole mitte 101 toiteskeemis vaid hoopis sisendite ümberlülitusskeemis - ümberlülitusskeem on liialt tundlik.

Ning kui ollakse suuremas häireväljas, siis võiks muuta skeem selliselt, et ümberlülitus asendada releelülitustega ja mingeid häireid vabade sisendite kaudu rohkem skeemi enam ei tungi.

Comment

aga kas keegi oskab nüüd öelda, et mida ja kus välja vahetada, need häired on tõsiselt tüütama hakanud, vahest käib nii kõva prõks, et kukun toolipealt perseli maha.

Comment

toitelüüdid ma pakun, kas paned kohe mingi 10000uF kondeka või koostad mitmest väiksema suurusega kondest. ideaalne oleks muidugi igale lülitile majas panna filter.
                    samuti veel toitelüütidele mingi 0,1uF otsa veel lisaks. Üldiselt see võim on yks paras jama ,niiet päris lahti igasugu häiretest vaevalt saab.

Comment

no teised võimendid ei köhi sedasi järelikult peab ka radiotehnikal seda viga parandada saama.

Comment

Originally posted by Propeller@Feb 6 2005, 23:55
                        no teised võimendid ei köhi sedasi järelikult peab ka radiotehnikal seda viga parandada saama.
                        Kui kasutad ainult üht sisendit, siis vead otse sisendikommutaatorist mööda
                        varjestatud juhtmega sisendplaadile või teed releedega kommutaatori.
                        VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Külmik pole kõiges süüdi! Oli AIWA 950, samuti tundis külmikut, nüüd Denon AVR 1802 ja ei midagi.
                          www.automobilia.ee

Comment

oh ebaõnne kasutan kahjuks kolme sisendit, tuner univ. ja siis se 1-lindimärgiga
                            milline se sisendikommutaator on?

Comment

Originally posted by Propeller@Feb 7 2005, 11:28
                              oh ebaõnne kasutan kahjuks kolme sisendit, tuner univ. ja siis se 1-lindimärgiga
                              milline se sisendikommutaator on?
                              Sisendite plaadil olevad kivid, kuskil vene foorumis oli pikalt selle modimisest,
                              oli mitmeid variante, lisaks pisuke võit helis.
                              VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Working...
                              X