Teade

Collapse
No announcement yet.

Küsimus Yamaha moonutuste kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Küsimus Yamaha moonutuste kohta

Tere!
    Mul on kodus kasutusel Yamaha ressiiver aastast 2000. Ja vaadates tehnilisi spetsifikatsioone on moonutused sellel väiksemad kui mis tahes uuemal Yamaha ressiiveril:
    Minu Yamaha DSP-AX1
    110W (8ohms, 0.015% THD)

VS: Yamaha RX-A3040
    150W (8ohms, 0.06% THD)

Ja minu küsimus oleks kas uuemad võimendid ongi suuremate moonutustega või on muudetud mõõtmiste standardeid? Või ma lihtsalt ei jaga neid asju õieti

Vs: Küsimus Yamaha moonutuste kohta

Mina kahtlen YAMAHA tehniliste mõõtmiste täpsuses sügavalt, üks näide: sõber ostis lolli peaga YAMAHA HS5 stuudio monitorid eeh...noh stuudiomonitori laadsed häälitsejad. Yamaha ametlikud speksid:

General specifications

Speaker type 2-way bi-amp powered studio monitor
    Frequency range (-10dB) 54Hz - 30kHz
    LF 5" cone
    HF 1" dome
    Crossover 2kHz
    Output power 70W (LF:45W, HF:25W) - noo kohe nii kõvasti röögib?
    I/O connectors XLR3-31 type (balanced), PHONE (balanced)
    Power consumption 45W ? missugune kasutegur
    Shape Bass-reflex type
    Cabinet material MDF
    W 170mm (6.7")
    H 285mm (11.2")
    D 222mm (8.7")
    Net weight 5.3kg (11.7 lbs.)
    Others LEVEL control (+4dB/center click) , EQ: HIGH TRIM switch (+/- 2dB at HF) / ROOM CONTROL switch (0/-2/-4 dB under 500Hz)

viimati muutis kasutaja Vinyylimees; 15 October 2014, 20:11. Põhjus: Tabel läks paigast ära

Comment

Niipalju kui on õnnestunud uuemaid ressiivereid üle mõõta siis lõputransside algvoolud neil kordades väiksemad kui vanema põlvkonna omadel, eks sealt see tuleb, kokkuhoid.
      Tänapäevaste võimude seas 0 algvooluga päris mitmed olnud.
      VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Ilmselt oli kindel eesmärk sellised numbrid "mõõta" ja nii need saadigi. Aga muretsema küll ei peaks, kui kõrva järgi on kõik korras siis pole oluline, millised numbrid paberil on.

Comment

Mulle tundub ka et vanematel asjadel THD'd mõõtes saame tavaliselt avaldatud väärtusest väiksemad numbrid, uutel aga avaldatust suuremad...
          Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
          Konfutsius

Comment

Working...
          X