Teade

Collapse
No announcement yet.

Skeemi vaja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Skeemi vaja

Oleks siis vaja võimu skeemi. Välja võiks anda nii umbes 2 kilowatti per kanal. Taha paneks siis 10 king audiot. Peaasi, et tugev tümakas oleks.
    Skeem võib olla lampidega, saab parema kvaliteedi ja vägevama bassi. Toiteploki ostsin täna koduekstrast ära, maksis midagi 60 krooni.
    Ahjaa, mida lihtsam skeem, seda parem, ma alles õpin seda asja.
    Õudne isu oleks tümakat kuulata.
    Edit: Leidsin kuskilt kapist vana lampraadio. Kas sellest ei saaks ehitada. Seest avastasin sellised lambid (kirjad segased) 6.3V,026A, ühel oli peal p216 , ja ühel lmbil ktsee 402A, mingid plekktopsiku sees olevad trafod, samas kas ei saaks kuidagi selle vinüülimängijat helipea vahetusega cdmängijaks upgreidida ???
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

2 kW per kanal, toide 60 eeq
    aprill hakkas pähe või ??? ;D

Comment

Vist küll, või tegi keegi martinj nime all tünga ;D
      Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217

Comment

ära king audiot osta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        osta parem s90 :P :P :P :P :P :P :P :P :P
        või võta parem ezdonija 35ac saad parema sq
        aga nurmzzzzzz projekt IMO ja edu ehitamisel.

Comment

;D Ka sinul lendavad sead. Lõbusat 1 aprilli siis kõigile :P
          TFK Audio
          #tfkaudio
          http://www.facebook.com/tfkaudio/
          http://tfkaudio.blogspot.com/
          - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

Ma loodan et ma ei risusta foorumit :-[aga lugege parem www.delfi.ee uudiseid, jääb foorum puhtamaks ja nalja rohkem
            Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217

Comment

Moderaatorid võivad tegelikult teema kustutada,kui tahavad.
              A sisuliselt..kas ei tule tuttav ette ??? Ma lihtsalt parodeerisin osasid postitusi,kus tõsimeeli on üritatud sarnaseid asju teha. Ja nagu ma veendusin, oleks ma juttu veel nati lihvind oleks rahvas tõesti õnge läinud ;D

Ilusat esimest aprilli
              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Kusjuures ma usun, et kui Martinj oleks mxne teise uue nime all sellise jutuga valja tulnud siis oleks kyll vaga raske vahet teha, kas tegemist naljaga vxi inimene mxtleb txsiselt. Sest see tekst oli praktiliselt 1:1 mxne mehe jutuga kellel systeemi headust mxxdetakse kxlarite virna kxrgusega  

Comment

Working...
                X