Teade

Collapse
No announcement yet.

Estonia 010 lõpp puru?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Estonia 010 lõpp puru?

Ei ole just suurem teadlane aga lõppvõim sisse ei lülita end... vool on taga(punane tuli põleb). Eelvõim peaks nagu korras olema sest signaali otse lõppu lastes ka asi ei funkand. Lühises ka ükski kõlar pole. Vb oskate öelda mis tal viga võib olla et kas tasub parandusse viia või siis saaks mõni tuttav ise hakkama sellega? Sry a rohkem ei oska midagi kirjeldada siin :P
    Kõik pole kuld mis hiilgab

Ja nyyd kiiresti otsingusse... juttu kui palju vxib leida, kui ainult tahtmist on.

Comment

Ma veel midagi erilist ei jõudnud leida aga eks pärastpoole otsin veel. Mul muidu plaan oleks parandusse viia see aga ma ei tea kas on mõttet. Vb ei kannata lihtsalt 4 oomiseid kõlle enam mida ma hästi uskuda ei taha.

Comment

võta valjukad tagant ära ja vaata, kas relee lülib sisse.

Comment

Korras estonia 010 kannatab vaga hasti 4 oomiseid kxlareid. Soovitan otsingut kasutada selleparast, et ara vahetamiseni sarnaste kysimustega tullakse siin kord paari kuu jooksul valja ja tean kindlalt, et ka konkreetselt selliste symptomitega vximendi kohta on siin kirjutatud mitte yks kord.

Comment

Ei lülitu ka siis sisse. Ma siin sirvisin jah nats seda otsingut ja leidsin et kellegil sama jamaga olid lõputransistorid läbi. Siis vist tuleks ikkagi viia kellegi targema kätte kes asja uuriks...

Comment

Vximalik, kuid vxib olla viga ka kaitselylituses.

Comment

Nu ma vaatan kruvin võimul korpuse maha ja vb saan nats targemaks

Comment

ok keegi oskab öelda kuda nende transside korrasolekut mõõta saab?:P mingi vene tester olemas isegi

Comment

ok keegi oskab öelda kuda nende transside korrasolekut mõõta saab?:P mingi vene tester olemas isegi
                    midagi leiad http://www.dcc.ttu.ee/martin/elektroonika/detailid.htm
                    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

tnx aga ei saand eriti abi sealt. A poh kutsun mõne targema tuttava üle vaatama millalgi

Comment

Kuidas see sul siis katki läks? Mis tegid? Oma oma läks mul arvutist tuleva signaali tõttu, kuna (väidetavalt) vene aja võimud ei pidanud arvutist tulevat signaali eriti hästi kannatama. ;D Kõige huvitavam on veel see, et parandaja ( kasutaja: jYrka ) otsib seda viga juba päris tükk aega ilma tulemusteta, küllap suutsin midagi enesele teadmatta valesti teha.
                        Nb! samad tunnused on: kaitse peal ja maha ei tule ja ühe väljundi on teisest 3v võrra erineva pingega, mis on tõesti raskelt mõistetav.
                        S A C
                        Siberian Audio Concept

Comment

Mes asja.Arvutit ei tohi siis võimule järgi panna?Ei koti nagu mis seal järel on.Helikaart on tavaliselt nii nigel, et ta ei suudagi erilist pinget väljundis tekitada. :-/Rääkimata võimu kahjustamisest.
                          Aga mine tea.
                          muusika on kuulamiseks

Comment

Helikaardi taga ta mul on jah. Vana võimendi Pioneer läks ka mitu korda arvuti taga läbi(transid). Muud ei teind kui panin muusika mängima... kuulasin nats ja siis lõi kaitse peale ja nüüd siiamaani ta maha ei tule. Ma ei usu et helikaart mingi võimsama pinge välja laseb vms(mis iganes:P) A siis tuleb ka mingi lahendus välja mõelda kui nii on.

Comment

Ok aga kes siis tartus neid estoniaid parandusse võtaks?:P (NB: nii et uus osta tuleks kallim kui see ära parandada lasta)

Comment

Working...
                              X