Ei ole just suurem teadlane aga lõppvõim sisse ei lülita end... vool on taga(punane tuli põleb). Eelvõim peaks nagu korras olema sest signaali otse lõppu lastes ka asi ei funkand. Lühises ka ükski kõlar pole. Vb oskate öelda mis tal viga võib olla et kas tasub parandusse viia või siis saaks mõni tuttav ise hakkama sellega? Sry a rohkem ei oska midagi kirjeldada siin :P
Teade
Collapse
No announcement yet.
Estonia 010 lõpp puru?
Collapse
X
-
ok keegi oskab öelda kuda nende transside korrasolekut mõõta saab?:P mingi vene tester olemas isegiElu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Kuidas see sul siis katki läks? Mis tegid? Oma oma läks mul arvutist tuleva signaali tõttu, kuna (väidetavalt) vene aja võimud ei pidanud arvutist tulevat signaali eriti hästi kannatama. ;D Kõige huvitavam on veel see, et parandaja ( kasutaja: jYrka ) otsib seda viga juba päris tükk aega ilma tulemusteta, küllap suutsin midagi enesele teadmatta valesti teha.
Nb! samad tunnused on: kaitse peal ja maha ei tule ja ühe väljundi on teisest 3v võrra erineva pingega, mis on tõesti raskelt mõistetav.S A CSiberian Audio Concept
Comment
-
Helikaardi taga ta mul on jah. Vana võimendi Pioneer läks ka mitu korda arvuti taga läbi(transid). Muud ei teind kui panin muusika mängima... kuulasin nats ja siis lõi kaitse peale ja nüüd siiamaani ta maha ei tule. Ma ei usu et helikaart mingi võimsama pinge välja laseb vms(mis iganes:P) A siis tuleb ka mingi lahendus välja mõelda kui nii on.Kõik pole kuld mis hiilgab
Comment
Comment