Teade

Collapse
No announcement yet.

Onkyo TX-NR609 puudub hääl

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Onkyo TX-NR609 puudub hääl

Tere!
    Selline probleemo ,et puudub hääl igast kanalist. Kontrollisin lõppvõim korras, segadusse ajas see ,et lõppvõim läks päris soojaks(kui hääl puudub ei tohiks kuumaks minna see mul esimest korda.). Aga tundub see selle aparaadi probleem.Blokeeringuid lõpu poolt peal ei ole. Prose poolt muting peal kõik seaded kontrollitud.
    Uurisin foorumitest ,et see rohkem hdmi ploki probleemo .Mõningad olid proovinud tarkvara uuendust teha aga tolku midagi . Oli muidugi neid vendi kes kuumutasid ,siis toimis aga mina seda ei poolda.
    Tundub hdmi mooduli viga otsisin self testi aga leidnud seda sellele mudelile. Skeem on olemas.
    On ettepanekuid!
    Teid ette tänades.

Vs: Onkyo TX-NR609 Puudub hääl.

nagu aru saan siis kõik teised sisendid peale hdmi töötavad? "Prose poolt muting peal" tähendab mida?

Comment

Tere!
      ma ei ole sisendeid proovinud aga hdmi väljund toimib, mis tv läheb.
      sellel isendil enne lõppvõimu on signaali blokeeringud, 2 lülitit enne lõppvõimu iga võimendi ees.Homme proovin hdmi sisendeid.Aga raadio hääl peaks ikka tulema vaikus prose poolt blokeeritud , ehk proovin tarkvara uuendust ,kuidagi resettida ka ei saa puldi ja av sisendeid sai resettida. Lõppvõimul on ka kolm kaitse ahelat nendelt ei tule blokeeringut. aga näitab et raadio vastuvõtt toimib ja 1 lülitile signaal jõuab.
      Ette tänades.

Comment

Kas võrguühendus toimib, mõni netriraadio töötaks display järgi või saad arvutist ressile ligi? Kui võrk töötab siis ei ole veel prose küpsemise teema. Niivõrd kui ma lugenud olen, kaob sel juhul võrk täielikult. Küpsemise vastu soovitan tungivalt paigaldada HDMI plaadi kohale väljatõmbeventikas nii 12cm ja panna see vaikselt tööle.
        Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
        Konfutsius

Comment

Tere!
          Nii nii, siis on halb lugu ,sest nett ja Firmware ei ole aktiivsed ja samuti remote controller setup. Algseadete taastamine ka ei õnnestunud , sest olukord sama nii, et palju õnne mulle. Vähemalt b katekoorja varuosadeks. See on hea pult sobib vähemalt neljale mudelile ,mis mul on aga see ja ainuke oli interneti ühendusega.
          Aga kui kellelgi mõtteid või selle aparaadi ülejääke muu põhjusega kõik ettepanekud tere tulnud.

Comment

Vs: Onkyo TX-NR609 puudub hääl

Mul lendas just samasuguste sümptomitega nr 509. Tundub hdmi boardi viga olevat ja Onkyo Europe vahetab selle välja(garantii läbi).

Ainuke probleem on, et nende support on nii aeglane ja kohalikku edasimyyjat nad ei usalda sest need ytlesid et teevad ainult raha eest ja onkyo nendele hdmi emaplaate vms ei saada. Mingi mess on aga nyyd ootan aadressi kuhu see saata.

Selge see, et enam Onkyo tooteid ei osta.

Comment

Nendel kahjuks jah HDMI plaat väga nörk seega HDMI-kaablite ühendamisel tasub eriti ettevaalik olla.
              52 27 316 Risto
              teknootik@gmail.com
              Tallinna südalinn Foorumi keskus Narva mnt 5 / Tallinna Viru Keskuse OMNIVA

Comment

Asi pole HDMI plaadi füüsilises nõrkuses, vaid selles et protsessor mis seda majandab on jäetud jahutamata, puudub radiaator - kuigi koht selle kinnitamiseks on olemas. Protsessor on BGA tüüpi ühendusega ( http://en.wikipedia.org/wiki/Ball_grid_array ) ehk siis joodetav ning tänu ülekuumenemisele katkevad mõned ühendused, neid siis püütakse taastada kuumutamisega. Nagu meie oma foorumis selle teemaga kokku puutunud inimene mulle ütles, ka mõned rajad protsessori all kõrbevad ära. Kõik see juhtub seepärast et HDMI plaat töötab tegelikult ka siis kui ülejäänud ress on standby modes, HDMI switch hoitakse elus. Lisame 24/7 töötamisele puuduva radika ja saamegi keskmiselt poolteise aastaga häviva plaadi. Sama häda kannatavad ka mõned Denoni ja Yamaha ning NAD ressid, sest see pagana HDMI plaat on nähtavasti kellegi kolmanda juures allhankes toodetud.
                Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
                  Nagu meie oma foorumis selle teemaga kokku puutunud inimene mulle ütles, ka mõned rajad protsessori all kõrbevad ära.
                  Enda 509-l olen korduvalt juba DSP BGA-d reflowtanud - see ei aitaks mingite põlenud radade puhul. Praegu ootan, juba kuid, meie edasimüüja vastust...pidi kiiresti asja uurima, aga nüüd enam ei vasta ka. Tema käest ei tasu vist midagi enam osta, kui järelturu service on selline.

Comment

Võid siis õnnelik olla et pole kõrbenud. Mul oli jutt NR807 kohta, millel olevat olnud kõrbenud.
                    Enda massinal panin mingi emaplaadi silla radika peale, lisaks üks Noctua 12cm vent vaikselt otse pealt õhku välja tõmbama. Originaalis on lausa kaks venti, aga ma pole kordagi näinud et need töötaks - kuula kui kõvasti tahad. Need vendid aga on lisaks valedes kohtades, nimelt peaksid võimsusastme radikat teenindama, HDMI plaadini nende mõju ei ulatu. 609 omab ka venti, mis samuti on pandud võimude radika kohale välja tõmbama. Soovitaks nihutada see hoopis HDMI plaadi kohale.
                    Konfutsius

Comment

Working...
                    X