Teade

Collapse
No announcement yet.

Aktiivne crossover + tri-amping

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Aktiivne crossover + tri-amping

Mul on küll vastupidised kogemused, kui ikka ise ja oma konkreetse kõlari küljes mõõdad valjukate ASKd ja takistused, tuleb simuleeritud ja mõõdetud filtri tulemus väga lähedane.

Comment

Kus siis viga peaks olema? Olen isegi nii proovinud mõõta et valjuka kaupa, kõigepealt simuleerinud kust lõige peaks olema ja kui järsult, seejärel mõõtnud panasonicu kapsliga, väga tugevalt on see asi mööda olnud + lauged pikad muhud kui lohud mis pigem on piisavalt suured et mikrofoni tolerantsid pole veel tähtsad. Kalibreeritud mikrofon annab küll vähe rohkem vajalikku infot aga siiski on hetkel selline pimekatsetus isegi rohkem tulemust kohati andnud.

Comment

Minumeelest see teema läheb praegu ulmeks kätte ära. Ega inimene stuudio monitore ei ehita, peale mida hakkab kohe mixe tegema.
        Lisaks harju keskmine kuulaja oma signaali allikate jne mudruga on nagunii nii puutaga et pole mõtet mingit ideaali taga ajada.
        Ühesõnaga, nood TL074 kivid on head küll, Lm3886 kivid lõppudeks ka. Keskribale ja kõrgetele saaks kasutada ka LM1875 kui elemendid on 8 oomi või rohkem. Suurem probleem on võimendite ja filtrite valmisehitamine.
        Vaevalt et see eespool soovitatud elektroonikat sisaldab (DSPd jne):
        Detailed Product Information on Fostex PM 841 Left at www.thomann.de
        Maailm oleks puhas ja süüta
        kui poleks õllejogurtit
        - Õ.Õ.

Comment

Esmalt postitatud MK poolt Vaata postitust
          Kus siis viga peaks olema?
          Raske öelda mida sa valesti teed, nii vähe kui sa siin seda kirjelda, tundub kõik õige olevat.

Esmalt postitatud Matis poolt Vaata postitust
          Minumeelest see teema läheb praegu ulmeks kätte ära.
          Kui sa vaatad teistest teemadest kui korraliku puidutööd vax teeb kõlari kastide ehitamisel, siis ma küll ei arva, et filter ja võimendi peaks mingil harju keskmisel tasemel olema.

Comment

No mina soovitaks bassi lõigata elektrooniliselt ja kõrged keskmised passiivselt. Lihtsalt enda kogemuse järgi bassi lõikamine toimib hästi, erinevad n.ö. ülakastid mida olen proovinud on sobitunud kõrvu kriipimata. Kõrgete-keskmiste lõikamisega elektrooniliselt on samas pobleeme, see nii lihtsalt ei õnnestu. Võib-olla, et mul elemendid on ebaõnnestunult valitud. Võin plaadijoonist privas jagada. Mul 8 koivaliste opakate jaoks olemas. Moi viidatud DSP-DAC tundub tundub muidugi ka meelitavalt loogiline lahendus. Tahaks mõnda sellist töös näha.
            Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.

Comment

Esmalt postitatud vuss poolt Vaata postitust
              No mina soovitaks bassi lõigata elektrooniliselt ja kõrged keskmised passiivselt. Lihtsalt enda kogemuse järgi bassi lõikamine toimib hästi,
              Ka minu kogemus ütleb sama. Suht lihtne teostada. Eri kanalite võimendid võivad olla erinevad, aga signaali faas vajab jälgimist.
              viimati muutis kasutaja Scott; 11 m 2015, 09:29. Põhjus: [/QUOTE] oli puudu (tsiteerimisel ära lõigatud)

Comment

Working...
              X