Teade

Collapse
No announcement yet.

y-101, ühendamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

y-101, ühendamine

nii kas y-101`ele tohib nii ühendada.praegu kaks tükki küljes.oleks vaja nagu veel üks s-90 sinna külge panna,et nagu kolm kokku. pole teist võimu ja kas võimendab ära? ja ei juhtu midagi? minu algeline joonis ka siis adrel.

http://www.pilt.ee/mattyas666

hm, nii palju, kui mina aru saan, siis lähevad sul kanalid lühisesse sel viisil.
    aga ütle oma kõlarite takistused.
    võimendi kannatab 4oomi, kui 8oomised kõlarid, siis võid 2 kõlarit paralleelselt ühendada, kui 4oomised, pead jadamisi ühendama
    ilmselt pead ikka nii tegema, et paned ühe kõlari ühte kanalisse, teised teise, aga ega see eriti hea mõte pole koormata võimendi kanaleid erinevalt

ja see võim on ka lahja :lol:
    Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
    www.sansui.us/AU-9500.htm

Comment

minu mäletamist järgi on 4 oomised. mis see jadamisi veel tähendab? algaja alles

Comment

"-" ----X----X----- "+"

http://www.charlesedisonfund.org/Experimen...on_ch7-17-0.gif

nii
        Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
        www.sansui.us/AU-9500.htm

Comment

Miks sul seda kolmandat vaja. Ega valjemaks see ei lähe. Viib heli hoopis tasakaalust ära. Kõige ohutum oleks ühte kanalisse lihtsalt 2 kõlarit ühendada jadamisi
          TFK Audio
          #tfkaudio
          http://www.facebook.com/tfkaudio/
          http://tfkaudio.blogspot.com/
          - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

ma ostan kolmanda s-90 ka.täiesti uue, lihtsalt 17 aastat seisnud ja aint kaks väikest täpikest on kasti peal. sellist ei saa eriti kuskilt vist

Comment

Originally posted by mattyas@Apr 8 2004, 20:35
              ma ostan kolmanda s-90 ka.täiesti uue, lihtsalt 17 aastat seisnud ja aint kaks väikest täpikest on kasti peal. sellist ei saa eriti kuskilt vist
              Sellele kolmandale muretsed(teed) lihtsa võimsusvõimendi millele võtad
              signaali mõlemi kanali väljundist korraga ( saad mono).
              VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

nagu mingi lõppvõim umbes? mismoodi ma seda ise teen?

Comment

Originally posted by mattyas@Apr 8 2004, 21:19
                  nagu mingi lõppvõim umbes? mismoodi ma seda ise teen?
                  Esialgu mõttesähvatus, toiteks trafo,5-10A dioodsild, kaks 4700,0x35V lüüti.
                  Võimendi 3-5 transiga radika peale, klemmliist mõne taki ja konde jaoks,
                  kogukupatus kasti tagaseina külge.
                  Teemat saan jätkata esmaspäeval, maal pole netti.
                  VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

ma parem muretsen selle kuskilt, kui ise hakkan tegema. ei oska nagu. a alguses panen kõik kolm võimule kaks ühte kanalisse ja üks teise kanalisse

Comment

kui selle kolmanda ära ostan saab naabreid hirmutada küll

Comment

u101-ga ei tarbi sa neid kahtegi maks võimsusel. Kui nüüd veel kolmanda lisad, siis ei lähe sul mitte midagi valjemaks, tulemus täpselt sama, sama võimsus jaguneb ümber kõlarite vahel. Ja kui liiga julmalt üle kütad siis küpsetad kas võimendi või kõllide kõrgsagedused ära, sest klippimine tekitab kõrgsagedushäireid.

Comment

ok ma veel natuke uurin asja

Comment

ei soovita eriti sinna midagi juurde toppida... omal ka sama võim... mõtle ise mis saad kui 2x20w jagad 3-e kõlli vahel nagu teised vennad siin õelnud on sis sellega lihtsalt koormad võimu üle(tean omast kogemusest)
                            Intel inside.. Idiot outside...

Comment

Mõtlesin, et ei hakak uut teemat tegema ja võtsin esimese teema, kus y-101 sees oli. Nimelt vaja teada y101kaitse suurust. Endal pole seda võimu ja sõber kellel kaitset vaja on ei oska vaadata või tal oli see maha kulunud sealt....
                              Äkki keegi paljudest y101 omanikest vaatab enda võimu pealt, siis saan omme ära osta teise ja ära vahetada tal ...

Comment

Working...
                              X