Selline laks on siis, et kui kasutada eelvõimu koos lõppvõimuga siis on koguaeg kuuldav selline 400hz sagedusel helin - mingi nupp ei muuda selle heli tugevust. Võimendina ta töötab kuna muusikat saan ka kuulata, aga kuulamiseks peab muusika liiga kõvaks keerama, et ta summutaks selle "pinina".
Teade
Collapse
No announcement yet.
Estlonia UP-eelvõimu jama
Collapse
X
-
ehk ikka selline 50hz surin? Kui VAIKSELT lasta signaal kohe lõppu siis töötab korralikult?
ehk mõni toitelüüt ära surnudSound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
www.sansui.us/AU-9500.htm
-
Originally posted by humax@Apr 9 2004, 06:34
vaata el. lüüt, mis on enne 15Vstabilisaatorit 500x50V on mahtuvuse kaotanud ,neid on seal 4tk. eest vaates paremal taga plastmass kinnituse sees üks nendest on ära.
Comment
-
Originally posted by KrikU@Apr 11 2004, 15:36
polaarsust meelde jätta juhtmete järgi ka üsna rõveTFK Audio
#tfkaudio
http://www.facebook.com/tfkaudio/
http://tfkaudio.blogspot.com/ - Audioblogi, projektid jms.
On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.
Comment
-
Kas ma nende 4 asemele ühist suuremat ei või panna? Paneks mingi 4700uF 63V kondeka sinna 4 asemele ja ühendaks vastavate polaarsuste juhtmed kokku.
Comment
-
Originally posted by KrikU@Apr 11 2004, 15:36
Kas ma nende 4 asemele ühist suuremat ei või panna? Paneks mingi 4700uF 63V kondeka sinna 4 asemele ja ühendaks vastavate polaarsuste juhtmed kokku. Praegused on 1000uF ja 50V.
Nende kinnitus on kah pain in ass suhteliselt ja veel polaarsust meelde jätta juhtmete järgi ka üsna rõve
jalgade külge sai tinutatud 1000.0x50V lüüdid, otsad jäid 20mm pikad muidu
ei pääse tinutama, lüüdi kere Momendiga pleki külge. Jäi ilus rivi, kus lüütide
miinused eest vaadates paremal pool. Kuna juhtmeid pole siis filtreerimine
ka parem.VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE
Comment
-
Võtan siin neid lüüte maha ja vaatan, et 2 neist on 1000uF ja 2 500uF. Huvitav miks nii? Ma nagu siis loodan, et ma võin osta ka 4 uut mis võivad olla ka mingid 600-ed. Praegu testida oli raske kuna mul asendust pole. Proovisin ühest vanast toiteplokist 220uF 200V kondekat jadamisi panna ja töö ajal ainuke mis märkasin oli väike sirakas sädetEi muutnud ta midagi, samas ma ainult ühe kondeka otstel proovisin.
Comment
-
Originally posted by KrikU@Apr 12 2004, 17:05
, 2 neist on 1000uF ja 2 500uF. Huvitav miks nii? Ma nagu siis loodan, et ma võin osta ka 4 uut mis võivad olla ka mingid 600-ed. . Proovisin ühest vanast toiteplokist 220uF 200V kondekat jadamisi panna
jadamisi.VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE
Comment
Comment