Teade

Collapse
No announcement yet.

Estlonia UP-eelvõimu jama

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Ei hakanud veel uut teemat tegema...asi selles et vahest hakkab ühest kanalist heli katkendlikult läbi tulema. Seda Just keskmiste helide juures, st kui bassi juurde keerata või üldse valjemaks keerata jääb krabin vähemaks või kaob ära.
    Helikaardis asi olla ilmselt ei saa, kuna kõrvaklappidega nii ei tee. Kõlaris kah vist asi ei saa olla, retsinud neid pole ja kuna kõlar suht palju vibreerib, siis seda peaks tihedamini kuulma ja krabin kostab kõikidest valjuhäälditest. Ise kahtlustan eelvõimendit.
    Kas see on selline üldine probleem, või haruldane ning kas külmjooted seda põhjustada ei saa?
    Mingit rasket remonti võimendile pole mõtet teha, kui just heli ei paranda.
    Loodan, et keegi oskab nati aidata või täiendavat informatsiooni/nõu anda
    TFK Audio
    #tfkaudio
    http://www.facebook.com/tfkaudio/
    http://tfkaudio.blogspot.com/
    - Audioblogi, projektid jms.

    On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

    Comment


      #17
      Asi jäi soiku, proovisin üle. 1000mkf kondekad ei tee essugi kui testri megaoomi reziimil neid mõõta - näitavad 1,1 mega oomi ja näit ei muutu. 500mkf-stega näitab 0,50 mega oomi ja näit hakkab kohe tõusma kui testri + on konde + küljes. Jama on muidugi mõõta kuna võibolla need suured kah laaduvad, kuid raske öelda kuna pean testril kasutama järgmist oommeetri reziimi, mis nagu näitab 1 mega oom ja rohkem ainult ühe komakohaga.

      Homme siis kondekate järgi.

      Comment


        #18
        Ja asi korras
        Pikalt läks, aga asja sai. Kõik vene lüüdid viskasin välja, kuna ka töötavad otsustasid minu jootmise oskuse juures ilmselt kuumusest ära kuivada
        Uued siis kõik 1000mkf-sed ja joodetud kohe skeemi otste juurde, napilt napilt läheb ühe vasakpoolse konde + klemm korupse maanduse välja ulatuvast osast mööda

        Tunda on ka kvaliteedi paranemist, bass on parem. 80 eeki läks kogu see lüüdivahetus kah maksma kuna üks konde oli 20 eeku tükk.

        Teema kinni, uutele jälle õppimiseks läbi otsingu!

        Comment

        Working...
        X