Teade

Collapse
No announcement yet.

Hypex HS200 eelvõimendi relee probleem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Hypex HS200 eelvõimendi relee probleem

    Tervist . Ostsin hypex hs200 kunagi 9 euroga soome second handist . Seal oli siis transformer pölenud mis oli eelvöimendi peale ja juhe oli kärssand mis käib eelvöimu ja löppvöimu vahel . Tellisin ebayst siis uue transormeri kuna teine originaal oli täitsa must . Juba välimusest oli näha . Kuna mul endal ei olnud siukseid juhtmeid mis kahe vöimu vahel käib siis ma vötsin need socketid ära ja panin otse peenikesed juhtmed . Seal vahel käib aint 4 juhet mis töötavad ylejäänud 6 auku jäid tyhjaks . Ja löppvöimul siis oli ka möned rajad kärssand need tegin ka siis peenikeste juhtmete abil terveks . Aga kui vöimu siis sisse panin siis ta näitas mulle kollast . Midagi ei juhtu , häalt ei tule. Muidu kui hääl sisse tuleb siis peaks nigu roheliseks minema . See oli siis standby . Ja ON peal ma enam ei mäletagi mis see tegi . Ma mötlen nyyd siin, et see relee tegi seal vahepeal päris koletad häält millegipärast . Relee on otse väikse transformeri vastas. Siis ma arvasingi et asi on relees, mitte lylitis ega midagi . Kas siis see relee teeb nii kui hääl sisse tuleb siis lylitab ta vöimendi tööle ? Alguses kui ostsin selle hypex hs200 siis keegi oli pannud sisendite plaadi pealt mingi (extern.) supakale pesa, aga arvatavasti siis lasi läbi selle eelvöimu transofrmeri . Nyyd tahaks ma teada mis relee sinna asemele saab panna kuna ma ise ei leia kuskilt originaalset . Relee Mudel siis on ZETTLER AZ672-1C-12D . Tahaks sinna sobivat asendust saada . Ise vaatasin ka ringi aga ei leidnud . Ja kesteab vöibolla on veel millegis viga .. Omal ei ole testrit nii et ei saa mööta asju ..

    Olen väga tänulik kui keegi saab aidata .

    #2
    Vs: Hypex HS200 Eelvöimendi relee probleem .

    Ma võin aidata. Teades, et tester on tänapäeval räige defitsiit, võin korraliku papi eest oma vana testri ära müüa...

    Comment


      #3
      Hypex HS200 eelvõimendi relee probleem

      No testri saan soomest ka siin osta aga praegune adsi on see et tahan sobivad asendust releele . sest ss kui töötab pms pole midagi enam . ma väga ei taha uskuda et millegis muus ka viga on sest köik komponendid tunduvad korras olevat.

      Oskab siis keegi selle relee asemele sobivat pakkuda ?
      viimati muutis kasutaja Scott; 10 m 2015, 06:57. Põhjus: 2 kokku

      Comment


        #4
        Vs: Hypex HS200 eelvõimendi relee probleem

        Esmalt postitatud lejutaja poolt Vaata postitust
        Nyyd tahaks ma teada mis relee sinna asemele saab panna kuna ma ise ei leia kuskilt originaalset . Relee Mudel siis on ZETTLER AZ672-1C-12D . Tahaks sinna sobivat asendust saada .
        täiesti tavaline mittehermeetiline relee 1 kontaktiga, 12 volti ja 280oomi:
        Part #: AZ672-1A-12D. Description: MINIATURE POWER RELAY. File Size: 76.04 Kbytes. Manufacturer: American Zettler, Inc..
        Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

        Comment


          #5
          Vs: Hypex HS200 eelvõimendi relee probleem

          No see ikkagi ei aita sest praegusel releel on kokku 8 jalga . need 6 jalga onköik kasutatud . niiet maitea kohe kas see sobib .

          Comment


            #6
            Vs: Hypex HS200 eelvõimendi relee probleem

            Leidsin siis yhe pisikese asja . eelvöimult oransid komponendid kuhu pandud 47 number siis yhel on äärest väike möra . Siis ennem ma olin proovinud nigu et löppvöimendi ei olnud taga aga kui nyyd löppvöimendi ka taga siis läheb on mode peale ka . Mitte ainult standby. Aga ikkagi köik on jumala tumm .. Ja ei näita ikka et vötaks heli sisse . Löppvimult olid mingid rajad kunagi pölenud kui ostsin selle mingiaeg panin jah peenikesed juhtmed sinna raja asemele . Nyyd ma tahaks teada mis ma sellega edasi teen kas on vaja enam vaeva näha vöi siis viin selle parandusse ?

            Comment

            Working...
            X