Teade

Collapse
No announcement yet.

300w omatehtud võimendi probleem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

300w omatehtud võimendi probleem

http://www.hot.ee/chaom1/300w.jpg

skeemi pilt on siin. toiteks on vaja +68 0 -68
    esimest korda toitsin +20 0 -20 proovi mõttes et kas ikka heli läbi laseb, võim töötas ideaalselt aga trafo kuumenes ja nii 10 min. pärast võtsin välja ja hakkasin siis rõõmsalt õige voldiga trafot mähkima. Proovisin hiljem veel sama trafoga ja veel yhe +30 0 -30 -ga, kohe põles kaitse mis on tollel pildil FS2 (punaselt alla kriipsutatud) läbi. Kaitsemed on 5A. panin miski 2A, enne puhastasin veel plaati igaks juhuks, põles ka see läbi. Ja on veel selline võrgumüra kõlaris. Nagu undab.

Nüüd on lõpuks olukord selline et kaitsemed seal enam miskipärast läbi ei põle, võrgumüra on ikka alles. Vat ei saa aru mis juhtuda võis. Algul töötas ideaalselt 10 min. ja siis hiljem, mitte midagi ei olnud muutunud vahepeal, ei tööta enam. Lühist plaadil ei ole kindlast, seda olen palju kontrollinud.

Et kas mõni spets oskaks öelda kust viga otsida? mis välja vahetada, mida mõõta?

Ei tahaks et mitme nädala töö 10min kuulamisega piirduks =)
    led pirnid

hmm, ei kaitsmed põlevad seal siiski läbi aga võtab lihtsalt rohkem aega ...
    led pirnid

Comment

Originally posted by Chaom1@Apr 23 2004, 14:27
      hmm, ei kaitsmed põlevad seal siiski läbi aga võtab lihtsalt rohkem aega ...
      Pilt midagi meenutab aga skeemi või linki tahaks näha.
      VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Tundub, et genereerib see tükk.
        Kas algul jõudevoolu paika keerasid?

Comment

http://www.hot.ee/chaom1/300wskeem.jpg

skeem on siin. et mis mõttes jõudevoolu? Algul andsin talle 4x vähem voolu, kuna vajalikku trafot ei olnud veel mähkinud, ja kõik töötas. Hiljem nagu ei töödanud enam, mitte ei saa aru...
          led pirnid

Comment

milliseid lõpptransistoreid kasutasid ja kui suurt trahvot?

Comment

et mis mõttes jõudevoolu?
              potekas RV1 2,2Kohmi, ilma signaalita võimu toitevooluks esialgu umbes 100mA,
              hiljem kui kõik korras, saab korrigeerida

Hiljem nagu ei töödanud enam
              Eks mingi transs siis otsa lõppes ilmselt...

Comment

võibolla viitsiksid mulle selle skeemi , koos komponentide nimedega saata....laoks kokku, vaataks , mis teeb h34r: :blink:
                Kui midagi ei tia, kysige minult...ma ei vasta:

Comment

Working...
                X