Teade

Collapse
No announcement yet.

Lampvõimendi remont

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Lampvõimendi remont

Tere!
    Hirmsasti tahax asjale skeemi või nime.
    Siin sees hirmsasti midagi ringi ratsitud. Ja tahax originaal skeemiga tutvuda.
    PILT VÕIMUST aadressil http://www.zone.ee/namm/IMGP0689.JPG

Thanx
    Ei jaga elektroonikast vaat et midagi aga õpin!

Kas on siis keegi sellist võimu näinud?

Comment

tegemist on ilmselt BEAG võimendiga, peaks olema kidra võim+solist.võimendi välimust on muudetud ja tegu on vanema modifikatsiooniga.

Comment

Ei tea kas nii vanale asjale netis skeemi kah leidub

Comment

OLEN OTSINUD KUID EI OLE!!! võta skeem maha. mul on osaline skeem olemas, kuid mis seal skeemiga teha sellega saab niigi hakkama. Mis sa sellega teha tahahad? Sellises variandis ta tavavõimuna ei taha sobida, kui siis ainult viimane osa 4 lampi. kui aga pilli võimuna siis küll 100%.

Comment

Ma kasutan teda jah basskitarii võmendina. Asi lihtsalt selles, et seal sees jirmus palju lahtisi juhmeotsi. Asja vist muudetud tiba. Tahaks näha milllise skeemiga asi originaalis oli.

Comment

No selge. Aitäh, et vaevusid vastama. Jääb mul tükk tühja surfamist ära.

Comment

kui nii siis jah ei saa aidata olen peaaegu kõik kohad läbi otsinud, kuid BEAG kohta pole midagi, oli kunagi endale ka vaja, kuid loobusin.need mis seal lahtised otsad on , on lülitite otsad, sest esipaneelilt on klahv lüliti maha võetud.

Comment

AA. Kas sa äkki enda võimu pilti ei saax üles panna?

Comment

http://servi2000.narod.ru/interest.htm
                    vahest ehk midagi sellist?

Comment

Kui äkki aitaks keegi tõlkimisel. Mul vene keel loogiline 0

Aga thanx midagi sain ja paistab, et sealt annab ka midagi kokku leiutada.

Comment

seal on kolm beag skeemi,avanevad küll hästi aeglaselt, nagu narod.ru kombeks on.millise skeemi valisid ja milles probleem tekkis?

Comment

TO. kreeklane. see,et võiks nagu kohe SULLE väljavalada.Ole meheks, ma olen palju aega raisanud ja pole neid skeeme leidnud. Võtsin mulle vajaliku osa lihtsalt maha.kuid naga selgus olid nad ikkagi olemas. 251 on kidravõim.250soolo
                          Aitähh lingi eest !
                          Sa võiks selle rem foorumisse riputada sel on seal koht olemas ja veel muudki, ehk on mõnel veel vaja.
                          Bass nüüd asi lahendatud see sul ilmselt 251.

Comment

kui google moodi väljendada siis otsingule kulus viis ja pool minutit.lülitasin google vene keelele ja kohe oli tulemus käes.

Comment

Veelkord suured tänud. Olex äkki tõeasti isegi leidnud aga jah venekeelega on lood väegagi täbarasti.

Comment

Working...
                              X