Teade

Collapse
No announcement yet.

Kas on võimalik

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kas on võimalik

http://www.mif.pg.gda.pl/homepages/t...s/simp200W.gif
    siin asub üks võimendi kus väidetakse et see on 200W aga mina miskipärast ei taha uskuda et nende peale nii võimast saab olen vaadanud et on ka joonis 120W nende tda 2030 kividele ja kuskilt siit lugesin et see ei saa olla nii kas keegi ütleks siis kas on see võimalik et siit tuleb 200W välja sõbral kivid muidu kuskil olemas ja teeks valmis küll kui ainult see on 200W....

Arvutame...
    kogu toide 44V... kuna korraga läbib vool kahte transsi siis lahutame vähemalt 2*1.4 saame mingi 41 V, kuna sisldlülitus, siis maksimaalselt saab valjukale see pinge mõlemat pidi peale minna. Kuna tegemist siinusega ,korrutame asja veel 0.7-ga = ligikaudu 28 V , see ruutu ja jagame neljaga on .. 206 W !!! wauuu

Jah , kogu see jutt kehtib teoorias. peaks vaid transid vastu, suudaks need 2030d neid õigesti avada, olekst toitetrafo väljundtakistus piisavalt väike jne..

Edit: Elu esimeseks projektiks ei soovita.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Originally posted by martin112@Apr 26 2004, 18:45
      http://www.mif.pg.gda.pl/homepages/t...s/simp200W.gif
      siin asub üks võimendi kus väidetakse et see on 200W aga mina miskipärast ei taha uskuda et nende peale nii võimast saab olen vaadanud et on ka joonis 120W nende tda 2030 kividele ja kuskilt siit lugesin et see ei saa olla nii kas keegi ütleks siis kas on see võimalik et siit tuleb 200W välja sõbral kivid muidu kuskil olemas ja teeks valmis küll kui ainult see on 200W....
      Seal selgelt kirjas et VH on 200W , võim võib maksimaalselt anda 135W.
      200W jaoks peaks toitepinge olema 57V.
      VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

To: jyrka . Seleta, mis mu arvutustes mäda on. Ma ise kah, ei usu seda 206 vatti ,kuid ... Pakun, et ranssidele jääb siiski suurem pinge kui arvasin..

Puht teoreetiline huvi, mina seda skeemi niguinii kokku ei paneks
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Viimati arvutasin tõsiselt võimu pea 30 aastat tagasi, nüüd kasutasin spikrit.
          Talviste vaidluste ajal sai see tabel paar korda avaldatud.
          Eks sinna kivi sisse jääb ka midagi, mina ka seda võimu ei teeks, enne
          TDA2050 lisatranssidega.

Comment

Seal selgelt kirjas et VH on 200W , võim võib maksimaalselt anda 135W.
            200W jaoks peaks toitepinge olema 57V.
            Ega sa midagi sassi ei ajanud, tegemist ju SILDLYLITUSEGA.

Comment

Originally posted by Rom@Apr 26 2004, 22:43
              [Ega sa midagi sassi ei ajanud, tegemist ju SILDLYLITUSEGA.
              Sorry! Mõtted kvaliteetvõimu juures, see aga mõeldud kindlasti supaka jaoks ,
              seal kvaliteet kolmandas järjekorras aga üle 180W pole sellele skeemile
              ka pakutud.

Comment

Nüüd siis küssa veel selline et martinj ütles et tema seda kokku ei paneks et mis sel viga siis on et ei paneks ? aga kui paljuga keegi mulle selle skeemi kokku paneks siis kui kivid minu poolt ja oleks parem kui oleks ka toide olemas....

Comment

arvutuste käigus on üks oluline asi kahe silma vahele jäänud-nimelt on TDA2030 max tööpinge 36v

Comment

Originally posted by martin112@Apr 29 2004, 22:41
                    Nüüd siis küssa veel selline et martinj ütles et tema seda kokku ei paneks et mis sel viga siis on et ei paneks ? aga kui paljuga keegi mulle selle skeemi kokku paneks siis kui kivid minu poolt ja oleks parem kui oleks ka toide olemas....
                    Mina seda skeemi ei pane kokku sellepärast, seal kivi 2030 mille max tööpinge
                    +/- 18V (36V) , 2030A max pinge +/- 22V(44V). Pealegi turul liigub palju
                    selle kivi võltsinguid.
                    Kui tahad kokkupandud ja töötavat võimu siis minule ei ole vaja neid kaht
                    kivi tuua, aitab kahest lillast.

Ps. Huvitav, miks koduarvutis ma Kreeklase postitust ei näinud, oleks
                    klahve vähem kulutanud.

Comment

http://masterkit.ru/main/set.php?num=64
                      siin on selle skeemi algallikas,vene keelne küll, aga see eest ilusa pildiga

Comment

Mul oli esimene tutvus selle skeemiga mingis idaploki maa raadioajakirjas,
                        üks "kuupalk" läks Helsingist kivide ja komplektaarsete transipaaride saamiseks,
                        mäletamist mööda 150W kätte ei saanud, olgugi et tol ajal oldi veidi
                        tagasihoidlikumad ja pakutigi enamasti 160W. Eks erinevused kujunevad
                        sellest, kas mõõtmise punktiks võetakse 0,1 ; 1 või 10% moonutust.

EDIT. Õudusunenäod ei laskud magada, sakslased ajasid tuliste oradega taga
                        ja süüdistasid plagiaadis. Käisin tööl ära ja lappasin läbi heade mõtete
                        kausta, FUNKCHAU 1980. 17nr. täpselt sama skeem, nominaalvõimsus
                        4oomil 90W!! , max 120W. Hea müügitööga jõuame ehk varsti 300W-ni.

Comment

kahtlen selles
                          *High Voltage*

Comment

Working...
                          X