Teade

Collapse
No announcement yet.

Probleem Radiotehnika Y-101 hi-fi ga

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Probleem Radiotehnika Y-101 hi-fi ga

    Asi nimelt selline et kui on võim mono peal siis töötavad mõlemad kanalid korralikult aga kui panan stereo peale siis üks mängib normilt aga teine nii et kui kõrva äärde panna siis on kuulata(nagu tuleks kõrvaklapist):P
    kas viga võib olla lülitis w? või selles omatehtud sisendijuhtmes?

    #2
    Kahtlane. Arvatavasti asi jah juhtmes. Vaata kas ühendasid juhtmed otsikus õieti?! Kui muud üle ei jää siis proovi poest ostetud juhet. Kahtlane on asi sellepärast, et kui juhtmes mingi kala siis ei tohiks kõlarist midagi tulla. Võib ka su võimu viga olla. On sul ennem stereo töödanud?

    Comment


      #3
      Viga on enne mono lylitit (vaata skeemi).

      Comment


        #4
        viga saab olla kas juhtmes, või siis eelvõimendis.mingil põhjusel ei tule üks kanal peale.

        Comment


          #5
          Eelvximus viga ei saa olla, kuna mono lyliti asub enne seda. Viga kas sisendi selectoris vxi txesti sinu juhtmetes aga ma ei oska ju sinu juhtmete kohta midagi ytelda, kust kuramus peaksime me siin foorumis teadma kuidas sa neid juhtmeid sinna pannud oled.

          Comment


            #6
            NO kui sul juhtme otstel näiteks mingi kylmjoode või lihtsalt otsa keeratud juhtmed, siis maybe saab õranlt yhendust ja ei toimi asi. Aga arvatavasti ikkagi võimus endas probleem ....proovi vaadata seda mono/stereo lylitit, mul oli see aja jooksul mingit saasta täis läinud korra ja ei andnud enam yhendust ning mõlemad kanalid vaikisid, puhastasin ja korras .

            Comment


              #7
              signaalide liitmine toimub eelvõimendi esimese astme järel, just enne helitugevuse regulaatorit.nii et vea põhjuseks võib olla:juhe;sisendplokk;või siis DA1 eelvõimendis.

              Comment


                #8
                mul on 7101 el sama jama. olen nii palju uurinud et sisendplokis ega juhtmemes jama ei ole. kigi väga kahtlane on see, et kui balanssi keerata ükskõik kummale poole siis jääb üldse vait. kaldun enda masinas arvama et asi on balansi nupus. aga kuidas oleks see võimalik üldse vahelt võtta nii et asi oleks balansis?

                Comment


                  #9
                  selliseid asju on kõige lihtsam kontrollida ostsillograafi abil.kohe on näha,kus signaal on või kus ta puudub.

                  Comment

                  Working...
                  X