Soovitavalt monoplokid, A klass, 50-100 W.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Soovitage head lampvõimendit
Collapse
X
-
Vs: Soovitage head lampvõimendit.
Esmalt postitatud madis64 poolt Vaata postitustRäägi svema-ga, ta müüb enda omi:"Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."
Comment
-
Vs: Soovitage head lampvõimendit
Esmalt postitatud Sonic poolt Vaata postitustA klass, 50-100 W.
Comment
-
Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitustSee tähendab umbes sinna 1 kW juurde toa kütet kanali kohta, kas sa ikka tead mida tahad?"Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."
Comment
-
Lugesin ühe Jadis JA80 andmed üle. Seal on lubatud 90W RMS, Pure A-klass ja 190 W tarbimist, mis on omavahel tugevas vastuolus. A klassis saab 190 W tarbimise juures kuskil 20W RMS kätte. Kindlasti ei ole A-klassi lampvõimu kasutegur 50%.
Tegelikult peaksid soovi täpsustama, kas sa tahad push-pull või SE A-klassi võimu ja kas üldine negatiivne tagasiside võib olla või mitte.
Comment
-
sellistele tingimustele sobib näit: http://www.kraudio.com/index.php?opt...emid=6&lang=en
Comment
-
Esmalt postitatud kalju poolt Vaata postitustsellistele tingimustele sobib näit: http://www.kraudio.com/index.php?opt...emid=6&lang=en
Kuid see on hübriidvõimendi, sinu poolt viidatud arvatavasti samuti.
Lisan veel, et järelturu hind peaks siiski alla 8000 euro jääma.viimati muutis kasutaja Sonic; 14 August 2017, 16:37."Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."
Comment
-
Описание: Nagra VPA
VPA представляет собой два моноблочных ламповых оконечных усилителя. Имеются симметричные и несимметричные входы, усилители выдают 50 Вт выходной мощности в классе А без искажений. С помощью двух индивидуально подобранных выходных ламп 845 типа, усилитель VPA вырабатывает потрясающе чистый и не имеющий аналогов звук. С момента своего появления в 1998 г., VPA установил новые требования к ламповым усилителям, завоевал почетные награды и, что более важно, стал эталоном качества для огромного числа знатоков аудиоаппаратуры во всем мире. Технологически совершенная конструкция в обработанном алюминиевом корпусе вертикального исполнения основана на простом правиле Nagra: только лучшие компоненты и бескомпромиссное качество. Кроме того, VPA использует полностью балансное схемное решение от входа до выхода, которое снижает перекрестные искажения и сдвиг по фазе, а также не применяется отрицательная обратная связь.
В итоге такие характеристики, как скорость нарастания сигнала, скорость нарастания напряжения и параметры перегрузки входным сигналом в усилителе Nagra VPA на порядок лучше, чем в других усилителях и просто экстраординарны по сравнению с другими ламповыми усилителями. Данные технические характеристики сохраняются независимо от того, с какой нагрузкой работает VPA – минимальной или полной.
Сложная нагрузка акустических систем и полное отсутствие отрицательной обратной связи.
Описание: WAVAC MD-805m
Компания Wavac Audio Lab успела прославиться на весь мир благодаря своим великолепным однотактным ламповым усилителям, фонокорректорам, пассивным и активным предусилителям. Продукция этой японской компании отличается не только привлекательным внешним видом. Помимо благородства и изящества линий любой усилитель марки WAVAC может похвастать удивительной музыкальностью, так как при его создании учитывается каждая мелочь, способная каким-либо образом повлиять на его звучание.
Качество трансформаторов играет очень важную роль в ламповых усилителях, а уж тем более, когда речь идет об однотактных усилителях. Поэтому трансформаторы для всех усилителей WAVAC изготовляет на заказ фирма Tango - лучший японский производитель.
Во всех усилителях WAVAC использована запатентованная схема Нобу Шишидо. легендарного японского разработчика, по сей день считающегося культовой фигурой среди ценителей ламповой техники.
Как и подобает эксклюзивной аппаратуре такого высокого уровня, она далеко не дешевая. Однако если Вы действительно любите музыку, Вы поймете, что шедевр от фирмы WAVAC стоит куда больше потраченных на него денег.
viimati muutis kasutaja Sonic; 14 August 2017, 18:54."Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."
Comment
-
Esmalt postitatud Sonic poolt Vaata postitustОписание: Nagra VPA
VPA использует полностью балансное схемное решение от входа до выхода, которое снижает перекрестные искажения и сдвиг по фазе, а также не применяется отрицательная обратная связь.
В итоге такие характеристики, как скорость нарастания сигнала, скорость нарастания напряжения и параметры перегрузки входным сигналом в усилителе Nagra VPA на порядок лучше, чем в других усилителях и просто экстраординарны по сравнению с другими ламповыми усилителями. Данные технические характеристики сохраняются независимо от того, с какой нагрузкой работает VPA – минимальной или полной.
Сложная нагрузка акустических систем и полное отсутствие отрицательной обратной связи.
Comment
-
Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitustNeed minu poolt paksendatud lõigud teevad natuke valvsaks. Kui võim on täitsa ilma negatiivse tagasisideta, eriti trafoga lampvõim, siis on ta eriti tundlik kõlari parameetrite suhtes ja selle võimuga tuleb kasutada just spetsiaalselt talle sobivaid valitud kõlareid. Tekst on üsna kavalalt koostatud ja tehniliste detailidega hanitav. Jutt käib ainult osadest võimu parameetritest, mis kõlari takistusest eriti nagunii ei sõltu. Aga ega täpselt ei saa teada enne kui ei ole ise katsetanud.
Nagra skeem on netis olemas, vaata seda ka.viimati muutis kasutaja Sonic; 14 August 2017, 20:42."Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."
Comment
-
Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitustKas mõtlesid seda Electrotanyas olevat Nagra VPN skeemi ühel lehel? Seal on ainult toide ja lõpulambid koos trafoga, sisendi osa on puudu.
Mõtlesin seda.
Wavac ja Nagra kasutavad erinevaid lampe, mida sa nende kohta oskad öelda?viimati muutis kasutaja Sonic; 14 August 2017, 22:36."Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."
Comment
-
Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitustKas sellel soovitusel on ka mingi tehniline põhjendus, või on soovitus tehtud hinnanumbri põhjal?"Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."
Comment
Comment