selline kysimus siis, et miline on selle kivi v2ljund, st millises rezhiimis ta t66tab ning sellest tulenevalt kas talle saab mingi retsi transiga l6ppastme taha teha :lol: ? tahaks ajusid raputada...
Teade
Collapse
No announcement yet.
k174un7 edasi v6imendamine?
Collapse
X
-
vat mul on 2 suurt viga :lol:
esiteks ma ei oska vene keelt, teiseks ma ei saa elektroonikast piisavalt palju aru et sealt opaka siseehituse skeemilt v2lja lugeda, milles kamm on. et siis ikka et milline see v2ljund v2lja n2eb tal et seda edasi ei kannata v6imendada? ma ei m6tle mitmes jalg see on B) , seda ma tean, kahe kanaliga v6imu tegin nende kividega valmis.
huvitav on see veel, et raffas teada r22kida, et see kivi on kapriisne ja moonutab palju. minu 2 kanalit l2ksid esimesest laksust t66le, kuigi teda sai korralikult k2perdatud ja kuumutatud kolviga, jupid ka pandud rehkem selle j2rgi mida oli, mitte mida skeem ette n2gi h34r:
muidu sama skeemi j2rgi mis seal lingil n2ha.
Comment
-
K174UN7--üks venelaste 80nendate lôpuaja lemmikkive, topiti igale poole. Suht kapriisne, väljundi lühistamisel läheb kohe ôhtale, sama ka suure ülekoormusega. Kivist on eestikeeles veidi juttu Abo raadiolülitustes. Sellest kivist sai vist max 4.5W kätte @4ohm ja @15 V toidet. Kui tahad sinna edasi lôppu midagi veel arendada siis teoreetiliselt on see muidugi vôimalik (vaadates kivi sisu skeemi ka kahepolaarne toide ) iseasi, kas asjal on suurt môtet. Ennem vôta mingi muu kivi, mis käitub opvôimuna ja kupata sellele taha transse juurde..Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Lisaks veel niipalju, et UN7 tekitas liigselt mittelineaarmoonutusi, ka väikesel võimsusel...4,5W puhul oli neid juba 10%. Venelased üritasid neid moonutusi erinevate skeemilahendustega vähendada, sest tegemist oli siiski suht suure võimsuse kiviga selle aja kohta. Mäletan, Radio ajakirjadest sai kannatamatult oodatud uusi artikleid selle "imejupi" kohta, et õnnestuks täiendada võimendit oma Ladas...
Comment
-
Vs: k174un7 edasi v6imendamine?
Esmalt postitatud hab pooltmull on ka selline kivi aga kuidas seda kasutada?
Välja arvatud juhul,kui masohist oled.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Vs: k174un7 edasi v6imendamine?
Minu meelest toimis see kivi ilusti. Kui ruumi on siis kahest vene värvi telekast saad koos trükkplaadiga (kuigi kole suur oma võimsuse kohta) Ise sokutasin 2 tükki pindmontaazis koguni automakki Ega Tda2003 gi miski imeasi ole,väliseid vidinaid u 10 korda vähem aint, Philipsi Tda1519 tundub kõvasti parem.Maailm oleks puhas ja süüta
kui poleks õllejogurtit
- Õ.Õ.
Comment
Comment